Un iPhone 4S este furat de 2 ori in aceeasi zi in New York

  Autoritatile din New York au raportat anul trecut o crestere alarmanta a numarului de telefoane mobile furate de pe strazile metropolei americane, iDevice-urile situandu-se in topul preferintelor hotilor. Pentru ca iPhone-urile sunt atat de populare in randurile criminalilor, acum am o poveste “tragi-comica” pentru voi, in mijlocul ei fiind un iPhone 4S. O domnisoara de cetatenie americana se plimba zilele trecute pe strazile New York-ului tinandu-si telefonul in mana si ascultand muzica, iar la un moment dat este inconjurata de 3 necunoscuti care i-au cerut iPhone-ul din mana, unul dintre ei reusind sa il fure si sa fuga cu el.

  Domnisoara a gasit rapid un politist care a inceput sa o plimbe in jurul locatiei pentru a descoperi faptasul, insa acesta era in cautarea unui cumparator pentru telefonul proaspat furat. Gasind unul la putin timp dupa furt, hotul a incercat sa i-l vanda, insa a fost la randul sau jefuit de catre presupusul cumparator. Incercand sa fie destept, primul hot a cautat rapid un politist caruia i s-a plans ca i-a fost furat iPhone-ul, iar cu ajutorul acestuia a reusit sa prinda al doilea hot si toti au mers la una dintre sectiile de politie din New York. In tot acest timp domnisoara inca isi cauta telefonul, unul dintre politisti avand geniala idee de a suna terminalul furat.

  Apelul facut de politist a primit raspuns din partea unui alt politist al sectiei de politie si dupa o scurta conversatiei, domnisoara a fost adusa la sectie unde a identificat primul hot si si-a recuperat iPhone-ul. Ambii hoti sunt anchetati acum pentru furt, iPhone-ul a ajuns la proprietara sa, iar New York-ul poate fi chiar si mai surprinzator uneori.