Apple nu mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 6.0.x

  In aceasta seara Apple a lansat iOS 6.1 pentru iDevice-urile noastre, insa in acelasi timp pare sa fi blocat posibilitatea de a mai salva SHSH-uri pentru iOS 6.0.x. Practic, daca in momentul de fata ati incerca sa faceti restore la iOS 6.0.1 sau iOS 6.0.2, iTunes ar trebui sa va afiseze o eroare in care sa va spuna ca respectivul build nu este eligibil pentru instalare. Conform lui iH8sn0w, iOS 6.1 este singura versiune a iOS 6.1 pentru care Apple mai permite efectuarea de restore-uri, insa daca nu aveti ce face, puteti testa iTunes-ul.

  In mod normal Apple lasa utilizatorilor cateva zile pentru a face restore la o versiune anterioara celei recent publicate, insa acum totul pare sa se fi schimbat.

18 COMENTARII

  1. Iphone 4s , ios 5.1.1 , jail cu redsn0w , daca am in cydia “SHSH: IOS 5.1.1, 6.0.1” inseamna ca le am salvate? specific ca nu am folosit niciodata tinyumbrella si mi-au aparut singure , daca vreodata vreau sa fac downgrade o sa reusesc? Ms si sper sa ca nu m am agitat degeaba si sa imi raspundeti si mie !

  2. am o problema…am facut update prin itunes si am primit eroarea 1602…am reusit cu tinyumbrela sa il scot din recovery mode…si iam dat din telefon din settings update si a ramas iar pe recovery mode si nu reusesc sa il mai scot cu nimic…vreun sfat?

  3. @Alexu -Intra putin pe calc in:C>windows>sistem32>drivers>etc>hosts.Deschide fisierul HOSTS(cu notepad) si sterge ultimul/ultimele randuri de seriale ce se termina in genul #74.208….gs.apple.com.Bafta

  4. salutare , v-a rog sa ma ajutati si pe mine ca sunt nou in chestiile astea.
    eu nu am salvat pana acum SHSH-uri si nu stiu ce trebuie sa fac.
    zaone sau cine stie , spuneti-mi si mie cum sa procedez , eu am un iphone 4s cu ios 6.0.1 si chiar nu stiu cum pot face sa salvez si eu ca poate o sa fie nevoie sau ceva de genu asta.

    multumesc anticipat

  5. am inteles , deci imi ramane sa fac update si sa astept sa iasa varianta de jailbreak si s-o instalez nu?
    sper ca nu voi avea nevoie de nimic din trecut ca sa pot face jailbreak si o sa fie in regula daca fac update acum.