iOS 6.1 genereaza probleme pentru functionalitatea Wi-Fi a iDevice-urilor, unii au folosit uscatoare de par pentru a le rezolva

80

  iOS 6.1 a fost lansat seara trecuta de catre Apple si se pare ca unii utilizatori au intampinat probleme in a utiliza retelele Wi-Fi dupa instalarea sa pe iDevice-uri. Pe forumurile de discutii ale Apple exista multe thread-uri in care sunt explicate diverse probleme ale functionalitatii Wi-Fi, cea mai grava dintre ele rezumandu-se la imposibilitatea de a mai activa/dezactiva posibilitatea de a conecta iDevice-ul la retelele Wi-Fi. Pentru a rezolva aceasta problema utilizatorii au incercat sa reseteze setarile de retea din Settings>General>Reset, au incercat sa faca restore fara a folosi un backup, insa unii ceva mai disperati au folosit uscatoare de par pentru a incalzi chip-ul Wi-Fi si problema a fost rezolvata.

  Desi pare ciudat, solutia cu uscatorul de par a functionat pentru multi si poate fi incercata ca o ultima metoda disperata de a rezolva problema unui terminal ce nu poate fi dus in garantie. Din pacate pe iPhone 5 am intampinat probleme cu mentinerea unei conexiuni Wi-Fi activa dupa update-ul la iOS 6.1, si numai un restore fara a repune un backup mi-a rezolvat problema. Daca nu puteti folosi conectivitatea Wi-Fi a iDevice-ului vostru dupa update-ul la iOS 6.1, atunci in acest articol aveti explicate cateva metode de a o rezolva.