Prima Pagina aplicatii CleanMemoryTap curata memoria interna a iDevice-ului tau

CleanMemoryTap curata memoria interna a iDevice-ului tau

  CleanMemoryTap este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar rolul sau este de a ajuta posesorii de iDevice-uri sa curete memoria interna a propriilor terminale. Aplicatia are un meniu simplu cu doar 4 butoane, fiecare dintre ele facand un anumit task. Folosindu-le puteti elibera memorie RAM, puteti sterge log-urile Safari, iFile, cache-ul, fisierele temporare pentru navigarea pe internet, fisierele temporare ale aplicatiilor, fisierele limbilor nefolosite de catre voi si multe altele. Eliberarea RAM-ului va ajuta cu siguranta, insa stergerea celorlalte fisiere are efect doar daca aveti putin spatiu in terminale, iar imbunatatiri de performante nu veti vedea.

CleanMemoryTap is a utility that allows you to free up lots of space and ram by our device. Delete unnecessary files from memory as Safari, Log, basket, iFile, cache, tmp, in App Cache, and much more. About 50 MB free RAM to click and delete unused languages for iOS 4 and iOS5. It also eliminates the app used for your pleasure as Nike, Stocks, iAd, Reminder, Newsstand.

  CleanMemoryTap este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Terrymada

  Exista O parte din optiunile astea si prin sbsettings. Cred ca e mult mai eficient si mai stabil.

 • Folosesc CCleaner si sunt foarte mutumit,nu stiu daca as mai avea incredere in alte programe.

 • eSascha

  eu folosesc iCleaner de la BigBoss si functioneaza de minune…o functie in plus,care din cate stiu ajuta putin la performanta,este ca dezactiveaza deamon-uri dintr-un idevice….poti selecta ce deamon vrei sa stergi,si pot sa spun ca dupa ce am sters cele care nu imi foloseau,a inceput sa se miste mai repede iPhone-ul….try iCleaner,e tot gratis,si pare mai bun:)

 • Rares

  Da,icleaner e cel mai bun,iPhoneul devine considerabil mai bun,si poți sa stergi de asemenea si limbile,cui ii trebuie pana la urma chineza.

 • Chebac Claudiu

  Votez pt. iCleaner.

 • Ervin

  http://www.imobie.com/phoneclean/ – incercati si asta, curata “Other” ce vedeti in iTunes

 • Maxx

  iCleaner clar.. totusi pentru ca nu am avut stare si am incercat si “minunatul” program am reusit sa sterg limbile nu mai am decat italiana si engleza. pot instala din nou romana?

 • toni2peu

  da se poate

 • marian

  puneti si voi niste poze cu icleaner cu il aveti configurat. k sa nu sterg ceva ce nu trebuie. multumesc

 • Maxx

  @toni2peu te cred pe cuvant ca se poate:)) dar spune’mi si cum te rog