Apple lanseaza OS X Mountain Lion 10.8.3 beta build 12D61 si un update firmware update care rezolva problemele bateriilor unor Mac-uri

  OS X Mountain Lion 10.8.3 beta build 12D61 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru OS X, compania incercand sa aduca aceasta versiune a sistemului de operare cat mai repede in calculatoarele utilizatorilor. Apple le spune in continuare dezvoltatorilor sa isi axeze testele pe AirPlay, AirPort, Game Center, Graphics Drivers si Safari, iar ca de obicei, mentioneaza ca a imbunatatit semnificativ performantele Mac-urilor prin conexiuni Wi-Fi. Aceasta versiune beta a OS X Mountain Lion 10.8.3 poate fi descarcata din portalul dedicat dezvoltatorilor.

  In afara acestui beta build, Apple a lansat si un SMC firmware update pentru MacBook, MacBook Pro si MacBook Air. Update-ul are rolul de a repara o eroare care ducea la imposiiblitatea de a mai utiliza Mac-ul pe baterie daca aceasta avea mai mult de 1000 de cicluri de incarcare. Updat-eul este dedicat tuturor posesorilor de Mac-uri si ar fi indicat sa il instalati prin sistemul Software Update din OS X.

This update addresses a rare issue on some Apple notebooks where a battery that has accumulated more than 1000 charge cycles may unexpectedly shut down or stop functioning.