HBO Go ajunge pe Apple TV multumita unui acord incheiat intre Apple si HBO

  HBO Go este un serviciu HBO prin intermediul caruia posesorii de terminale mobile au posibilitatea de a vizualiza continut multimedia pe propriile ecrane prin intermediul unor aplicatii dezvoltate de catre HBO. Compania are deja aplicatii in App Store care permit utilizatorilor din multe tari de pe glob sa vizioneze continut produs de HBO, iar acum totul va fi posibil inclusiv pe Apple TV-ul celor de la Apple. La jumatatea anului serviciul ar urma sa fie inclus in software-ul pentru Apple TV-ul companiei Apple, iar din moment ce HBO Go este disponibil in Romania, s-ar putea sa il putem accesa inclusiv de aici.

Apple Inc. is in negotiations to start carrying Time Warner Inc. HBO Go application on Apple TV by mid-2013, according to two people familiar with the plans. Cable and satellite subscribers who pay for HBO will be able to watch more than 600 hours of films and television shows on Apple TV, said the people, who asked not to be identified because the talks are private. Apple TV is a set-top device that streams content purchased on iTunes and via other online services to consumers’ televisions.

  In eventualitatea in care Apple TV-ul nu va permite utilizarea serviciului HBO Go in Romania, il veti putea utiliza in continuare folosind aplicatiile pentru iPhone si iPad disponibile in App Store.

6 COMENTARII

  1. Ca sa poti face cont cred ca trebuie sa ai Romtelecom Next Gen ….etc..Alta posibilitate???Eu nu am nimic din ce zice acolo pt a creea un cont

  2. Prost este ca nu exista o aplicatie universala la care sa te loghezi cu id-ul tau. Daca ai cont de US poti descarca doar aplicatia de US care nu recunoaste operatori de cablu din alte tari.
    Deci nu o poti folosi de pe idevice.

  3. Dacă are cineva Apple tv să ne spună când va fi disponibil pentru România și înregistrarea în ce modalitate va fi: direct prin cont Apple sau tot așa prin cod de la Romtelecom?
    Iar dacă va fi prin Apple, cât costă serviciul?

  4. @Alexis: Sigur nu va veni prin Apple. HBOGo este disponibil doar daca ai un abonament TV la Romtelepom, Nextgen sau alte firme, din pacate. Eu oricum nu inteleg toata chestia asta, daca Apple vrea sa devenim independenti de toti operatorii TV, de ce vor o aplicatie HBOGo pe Apple TV, avand in vedere ca nu poti sa te abonezi la acest serviciu fara contract la un operator TV?

  5. sper sa refaca aplicatio HBO GO Romania deoarece merge foarte prost si sacadat. aplicatia din us este mult mai bine facuta si are o interfata mult mai frumoasa