iPhone Plus – un iPhone cu ecran de 4.94 inch conceput de catre fondatorul Instagram

  Marco Arment, fondatorul aplicatiei Instagram, a facut cateva speculatii in legatura cu posibila lansare a unui iPhone cu ecran de 4.94 inch, insa ceea ce spune el conteaza mai putin. Ceea ce ne arata el este foarte interesant, si daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca iPhone-ul cu ecran de 4.94 inch se pozitioneaza intre Samsung Galaxy S III si Samsung Galaxy Note II si arata destul de bine. Desigur ca nu oricine ar fi dispus sa cumpere un asemenea dispozitiv, insa daca Apple vrea sa se lupte cu Samsung pe toate fronturile, are nevoie de un asemenea dispozitiv pe piata.

  iPhone Plus, asa cum l-a denumit Arment, este un dispozitiv care ar atrage o buna parte a utilizatorilor dintr-un segment de piata pe care se “bat” foarte multi producatori de terminale mobile. Apple ar putea intra in lupta cu un terminal extrem de popular care cu siguranta va reduce vanzarile competitorilor, insa a face acest lucru ar insemna incalcarea multor principii sustinute cu tarie pana acum. Pentru Apple incalcarea principiilor nu este o problema, atat timp cat se pot scoate bani din asta, si cred ca un iPhone cu ecran mare va ajunge pe piata in viitorul nu foarte indepartat, Apple fiind constienta de faptul ca are nevoie de el pentru a avea succes mai mare in viitor.

  iPad Mini a fost prima dovada a faptului ca Apple este dispusa sa incalce orice pentru a genera vanzari, privind imaginea de mai sus putem spune ca lansarea unui iPhone Plus este cat se poate de logica si ea va avea loc.