Prima Pagina Apple Iata cum isi cheltuie Apple banii (infografic)

Iata cum isi cheltuie Apple banii (infografic)

  Apple are o rezerva monetara de peste 130 de miliarde de dolari, ea reprezinta o treime din valoarea capitalizarii bursiere a companiei si este probabil cea mai mare de pe glob. Avand atat de multi bani la dispozitie, probabil va ganditi ca Apple investeste in mod constant in achizitionarea de companii/tehnologii si nu ati gresi. Problema este ca Apple nu cheltuie mai mult decat produce, astfel ca profitul sau genereaza o crestere substantiala a fondurilor disponibile in banci, iar mai jos aveti un infografic in care ni se arata cum cheltuie Apple acesti bani.

 • bedmadafaka

  Lol!No comment?Nu se baga nimeni la chestii serioase?

 • borozan

  no comment

 • borozan

  Totusi, daca ma gandesc mai bine…. doar 8$ costa mina de lucru pentru un ifon 5 ? ? ? ? ? ? ? asta e “exploatarea omului de catre om” (aia care ne invata Ceausescu la scoala ca se numeste SCLAVAGISM). Si dup-aia il vand baietii destepti cu un pret de 6 ori mai mare. Si te miri ca au miliarde de dolari de cheltuit. HA.

 • @borozan: E 8$ pentru fiecare iPhone, Apple produce sute de milioane anual. Calculeaza tu costul.

 • Daniel

  Oricum preturile sunt putin cam exagerate! Nu mi se pare normal sa cheltuiesc in iarna 600E pe un iPhone 5 ca in primavara-vara sa fie posibila lansarea unui model nou…