Evasi0n – cand poti astepta lansarea solutiei de jailbreak si de ce nu este bine sa te grabesti

  Evasi0n, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.0iOS 6.1, ar urma sa fie lansata in cursul zilei de astazi, sau cel tarziu maine. Evad3rs, echipa care lucreaza la dezvoltarea ei, a dat de inteles ca solutia va fi lansata in timpul Super Bowl-ului american, evenimentul incepand la ora 01:30 a zilei de 4 februarie(in Romania), adica in cursul acestei nopti. Nimeni nu garanteaza faptul ca solutia va fi lansata la ora 01:30 fix, sau pe parcursul celor catorva ore in care se desfasoara Super Bowl-ul, deci daca intentionati sa o asteptati peste noapte, s-ar putea sa aveti mult de asteptat. Solutia poate fi lansata in cursul acestui eveniment, sau chiar mai tarziu, totul depinde de programul pe care hackerii il fac pentru a o termina.

  Daca solutia va fi lansata in cursul acestei nopti, va recomand sa nu va grabiti sa o instalati in primele ore, deoarece primele build-url vor avea cel mai probabil probleme. In general solutiile de jailbreak noi au diverse buguri care nu sunt descoperite in timpul perioadei de testare si este bine sa asteptati cateva ore inainte de a le utiliza, asta deoarece hackerii primesc feedback de la utilizatori si reparata bugurile, actualizand solutia de jailbreak. Acest proces a avut loc in cazul fiecarei solutii de jailbreak, va avea fara discutie loc si acum, deci nu va grabiti.

  Pe masura ce apar informatii noi in legatura cu evasi0n, voi le veti afla pe toate de aici.

36 COMENTARII

  1. Pai daca nu l instaleaza nimeni sa raporteze bug urile cum sa le gaseasca?cum apare imi fac jb clar- vb aia daca aveti droguri , testati le pe mine!!!

  2. Si tu le si dai bani sa i tragi la raspundere ce ma si bucura sa fie 50-100$ solutia sa nu mai faceti atata tam tam pentru un lucru ce vi se ofera gratis

  3. asa este ramanul vrea repede gratis daca se poate sa primeasca si bani..
    si eu as fi curios de primele impresii apoi as face jailbreak.. doar se stie ca graba strica treaba

  4. Asta am zis si eu nu o instalez din prima am ios 6.0.1 inca nu am facut update la 6.1 astept sa vad cum merge pe 6.01 si pe 6.1. Nu ma grabesc am rabdare cum am asteptat pana acu mai pot astepta o zi , doua.

  5. eu nu inteleg de ce puneti intrebari mai putin inteligente de genul … pai cum apare maine daca azi tre sa apara… Cine sa va raspunda aici ? zaone?? el va zice ce afla pe twitter de la @planetbeeing
    sfatul meu sa mergeti pe twitter pentru raspunsuri la aceste intrebari

  6. Dupa ce ca o sa avem jb tot va stresati ca dc ca e teapa .E foarte clar ca va aparea si atat .Dupa ce ca am asteptat 4 luni mai conteaza 1 zi:))) Zaone oricat ai explica tot exista 1 care sa spuna ca nui place ceva ca nu ii comvine ceva . Sau altii care spun ca ce domne jb la ce e bun .

  7. Salut am un i4 ios 6.0.1 bb 04.12.02 am jailbreak tethered intrebarea mea e daca o sa fac jailbreak untethered se sterge toate applicatiile instalate cu ajutorul lui instalous? Si inca ceva daca fac jailbreak la un iphone 4 6.1 pot instala instalous pe el?

  8. @ Madalin, installous nu mai merge, sunt alte programe cu care poti instala aplicatii piratate. Cauta pe net. Si daca faci update la ios 6.1, da o sa tii se stearga aplicatiile instalate cu installous.

  9. Care apucati de luati kitul de jb, faceti-va mila de noi ceilalti si puneti-l si voi pe 1-2 siteuri de upload si puneti link-urile pe aici, ca sa nu stam la infinita coada pe evasi0n,com

  10. Se pregatesc de lansare cu multa atentie. Pentru a evita blocarea siteului evasi0n.com, unde va apare anuntul oficial si de unde (probabil) se va putea descarca pentru prima data aplicatia pentru JB, au apelat la serviciile unor meseriasi, http://www.cloudflare.com. Ei vor fi responsabili pentru preluarea valului de cereri de acces pe siteul evasi0n.com precum si de distributia softului catre siteuri buffer, astfel incat totul sa mearga normal.
    Faptul ca lansarea se va realiza in timpul Super Bowl nu este deloc intamplatoare, marea majoritate a americanilor (cea mai mare piata pentru iDeviceuri) vor sta cu ochii in televizor si nu pe siteuri care vor publica solutia de JB.
    Ramane de vazut cat de bine s-au pregatit.

  11. @rubi evaders au asteptat sa apara ios 6.1 pt ca nu au vrut ca apple sa inchida portița pe care au descoperit-o. Iar apoi au facut programul pt windows ,mac osx si linux. Si in plus , au dat de la inceput de inteles ca o sa dea release in timpul super bowlului, care la ora noastra ar incepe la 1:30 dim maine.

  12. Dak ar fi ass cum zice zaone sa nu incercam sa fin primii care face jb ca este posibil sa aiba bug-uri, cui i-ar convenii sa fac update primu stiind ca este posibil sa aiba bug-uri. Multi pot face maine sau chiar imediat dupa ce apare, oricum majoritatea stau pana la 04:30 sa fie primii care fac jb, asa ca daca facem maine sau odata cu ei tot acolo ajungem cu totii, doar ca ei se bucura inaintea noastra de jb cu cateva ore.