Prima Pagina accesorii Starfish – un smartwatch cu un touchscreen greu de utilizat (Video)

Starfish – un smartwatch cu un touchscreen greu de utilizat (Video)

[youtube]http://youtu.be/55kIMizCD8U[/youtube]

  La MacWorld 2013 exista cateva accesorii interesante pentru iDevice-urile noastre, iar smartwatch-ul celor de la Starfish se afla printre ele. Smartwatch-ul va permite utilizatorilor sa accepte apeluri, sa vada cine i-a sunat, sa fie atentionati in legatura cu SMS/iMessage-uri, email-uri, etc, deci va oferi functionalitatea pe care toate produsele de acest gen o au. Problema este ca Starfish-ul are un touchscreen si daca va uitati la clipul video de mai sus, veti realiza ca un asemenea produs nu are nevoie de un ecran care se utilizeaza atat de greu.

  Un touchscreen mic este greu de utilizat, cei de la Starfish n-au inteles ideea, asa ca au elemente de UI foarte mici, care sunt greu de apasat, si nu prea vad de ce s-ar chinui cineva cu un produs de 170$ care genereaza mai multi nervi decat satisfactie. Smartwatch-ul celor de la Starfish va fi disponibil in curand pe piata, insa sunt curios daca vreunul dintre voi ar fi dispus sa foloseasca asa ceva.

 • D3nis95

  Tot ipod nono..modelu vechi ii mai bun :))

 • ddirectorul

  Eu am un ceas cookoo care are aceleasi functii ca cel din clip, doar ca nu e touch. Isi face treaba foarte bine la un pret mai mic.

 • Rares

  Dafuq,ceasu unde e?

 • annewhitewolf

  nokia 1300 varianta Apple. 170 dolari(600 lei) , ajuns in romana 1000 li =))
  un 4s in sua ajunge la 19 milioane (din dolari in lei vechi) insa la noi m vauzt de 64 gb la 32 milione. avend in vedere a si salariile din sua sunt mai atragatoare la noi e hotie