Prima Pagina Apple Retina Display-ul ar urma sa fie implementat in iPad Mini 2 conform...

Retina Display-ul ar urma sa fie implementat in iPad Mini 2 conform unui nou zvon

  In ultimele luni au aparut tot felul de zvonuri care indicau faptul ca iPad Mini 2 ar urma sa aiba un Retina Display cu peste 300 de pixeli per inch, si un nou zvon confirma din nou acelasi lucru. Utilizatorii cer companiei Apple sa implementeze un ecran cu rezolutie mare in tableta si se pare ca iPad Mini 2 va avea un ecran cu rezolutie 2048 x 1536. Rezolutia este dubla fata de cea a iPad Mini si identica, cu cea a iPad 4, partea buna fiind ca dezvoltatorii nu vor fi obligati sa isi actualizeze aplicatiile pentru a le rula pe iPad Mini 2, ele functionand la fel de bine precum pe iPad 3 sau iPad 4.

  Desi vestea lansarii unei tablete iPad Mini 2 cu Retina Display aduce un zambet pe fetele multor, din pacate produsul ar urma sa ajunga pe piata in toamna acestui an, deci avem cateva luni de asteptare in fata. Implementarea unui Retina Display in iPad Mini 2 este cat se poate de logica si aproape sigura, tableta urmand a fi singura din cateogoria sa care are un ecran atat de bun, sata doar daca Samsung sau Google nu se vor gandi sa faca acelasi lucru pentru propriile produse.

 • Sorin

  Din ciclul nici o seara fara zvonuri .

 • mc_usr

  @Sorin :))))))))))))))

 • CalinC

  astept sa-l lanseze….:)))…asa mai vin de acasa

 • Dennis

  eu sper numai sa nu puna un A5X si sa fie cu doua generatii mai vechi procersorul…ca atunci un an o sa o ai la viteva buna…apoi o sa mearga ca naiba…sper sa fie un A6X si in ipad 5 sa fie un A7X

 • SorinTS

  Va fi un A5X , si va avea performantele lui iPad3 . Cea mai logica alegere , pentru a nu rupe din vanzarile iPad5 .

 • Vlad_Mito

  Implementarea retinei va majora si prețul.
  Deci nu va mai fi o tableta “low cost”.
  Sunt curios ce preț va avea.

 • CalinC

  nu cred ca mai mai mare decat cel care afost deja lansat..

 • Serban

  Pretul probabil va fii la fel…asta in caz ca nu fac ca in cazul cu ipad 2 si ipad retina sau macbook pro sau macbook with retina..Adica poate sa existe si posibilitatea sa se vanda in paralel iar retina sa fie ceva mai scumpa(tableta). Iar ca procesor nu or sa bage A5x si probabil ceva din procesorul iphone 5 cu mici modificari la placa video(probabil a6x)

 • catamorariu

  Din pacate la aceeasi densitate de pixeli ca Ipad 3 nu se va vedea la fel de bine ca pe Ipad 3. Cu cat sunt icoanele si caracterele mai mici (Ipad mini), cu atat avem nevoie de o densitate mai mare. Sper sa ma insel si diferenta sa nu fie vizibila.