evasi0n – iata de ce nu functioneaza Cydia dupa jailbreak

  V-am spus aseara ca din pacate Cydia este nefunctionala din cauza numarului foarte mare de utilizatori care o acceseaza, majoritatea repo-urilor nefacand fata traficului foarte mare. Ca sa fiu sincer n-am reusit sa instalez absolut nimic din Cydia pana acum si daca va uitati la imaginea de mai sus veti intelege de ce. Practic lansarea evasi0n a generat o crestere de aproape 20 de ori a traficului inregistrat de Cydia, asa ca e normal ca totul sa fie indisponibil in momentul de fata. Lucrurile se vor calma incepand de maine si totul va reveni la normal.

21 COMENTARII

  1. nici eu nu am reusit sa instalez nimic…. am observat totusi o viteza nemaipomenita la iphone 5 in cydia , fata de iphone 4 ce l-am avut….
    Aplicatia weather imi merge bine

  2. ce tweakuri recomandati pt un ipad 4. Zaone te rog daca poti face un articol despre cele mai interesante tweakuri. multumesc

  3. Nu am reusit inca sa ma loghez in contul de cydia sa pot instala aplicatiile platite. In rest a inceput sa mearga destul de OK.

  4. Eu nu pot sa downloadez biteSMS 🙂 Cand ii dau install, imi scrie doar Running si astept sa scrie: Download biteSMS
    Done biteSMS
    In schimb nu apare nimic :)))

  5. @Zaone stii cumva de ce nu mai merge Update Hider??? ca dau sa il deschid si se inchide cum se inchide si Weather !!
    i4 6.1 evasi0n jailreak !!!
    Thanks
    P.S. – Si nice noOTA ba

  6. Salut, dupa primul jailbreak nici la mine nu functiona applicatia weather, am facut restore la soft curat am deschis applicatia weather si dupa aceea am facut jailbreak si am pus si backup inapoi, acum totul functioneaza la parametri normali chiar si cydia ( iphone 4 ).

    Stima.

  7. Stiu asta…..eu am acum baseband 05.13.04…ios 5.1.1.intrebarea era daca ii fac update la 6.1 imi va rescrie iarasi baseband-ul astefel urcand la 06.15.00 (incerc sa evit lucrul asta)….multumesc