evasi0n – ai facut jailbreak? Atunci poate ar fi bine sa donezi!

  Aseara Evad3rs au lansat oficial evasi0n, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6 pe care o asteptam de 4 luni de zile. Aceasta ar putea fi singura solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6, daca Apple decide sa lanseze un iPhone in vara, si daca doriti ca in viitor sa fie lansate alte solutii asemanatoare, ar fi bine sa va ganditi sa donati echipei care a facut totul posibil. Indiferent ce motive au avut ei sa amane lansarea solutiei pana acum, indiferent ce ati auzit de la altii, procesul de dezvoltare a unei solutii de jailbreak este foarte complicat, iar doantiile sunt singura metoda prin care hackerii pot fi convinsi sa lucreze in continuare pentru noi.

  Donatiile se pot face numai prin intermediul paypal si urmand acest link veti ajunge la pagina lor de donatii.

35 COMENTARII

  1. hopa!!!! acuma nu se mai inghesuie romanii nostrii. V-ati vazut cu sacii in caruta si gata. Am donat si eu 5 dolari chiar daca nu am facut jb. Am ramas cu jb pe 5.1.1 ca astept sa se mai calmeze apele.

  2. Prima oara cand fac jb. Abia acum am reusit sa-mi achizitionez un iphone. Dar cu siguranta voi dona si eu. Munca trebuie rasplatita. Indiferent de ce munca e. chiar daca ei o ofera gratuit

  3. Mha rămân uimit aseară la articolul în care se anunța că se poate descarca programul de jail toți erau grămadă in jur de 600 de mesaje daca nu ma insel.Acum doar 3-4 ma minunez desi înafară de Apple TV nu am jailbreack la nimic nici la iPhone 5 nici la Ipad.Dar totuși când vezi așa ceva nu poti să nu comentezi.Felicit pe cei care donează fără a face jailbreack deși nu stiu de ce aș face așa ceva:eu să plătesc și altul sa beneficieze,asta înseamnă a încurajat trântoreala :)) :))

  4. ia uite si pe ” gigi ” da grija lu zaoane si cat a dat el eu sau ceilalti de aici tre sa sti cat si daca au dat altii sa faci si tu mai saracule? zaoanme ti a zis cum poti sa donezi vrei dai….nu dispari …cat am dat si daca am dat sau dam e treaba fiecaruia

  5. B06dan sigur ai donat tu 5$ si ai ramas si cu jailbreak 5.1.1,tu te auzi ce spui?mi-ar fii rusine sa scriu ce ai scris tu !!!

  6. Eu am donat 5 dolari,….. pentru că am vazut ca ați donat și voi, chiar daca am doar un Mokia 1100 cu lanternă (blocat in orange)

  7. @Kulio, nu ai dreptate. Eu am renuntat la jailbreak, am 6.1, și am donat. Ai putea să iti deschizi mai larg ochii și mintea, și să vezi dincolo de celebrul “dupa fapta și rasplată”. Nu trebuie neaparat să rasplatesti pe cineva doar pentru produsul sau.

  8. Eu eram cu mouseul pe butonul pe donate cand am vazut ca banii merg de fapt la SauriK( Cydia) si m-am oprit . Vreau ca banii sa mearga direct in mainile celor de la Evad3rs .
    Saurik castiga destul de pe baza tweakurilor cu plata . Sa mai castige si Pod2G si restul!

  9. Gurile rele zic ca target-ul era de vreo 300.000 USD si de aceea a crescut atat de incet bara de progres. Si tot gurile rele zic ca e prima data cand site-ul cu buton de donatii, AdSense si reclama de 5s la cloudflare a fost UP cu o saptamana inainte de a fi solutia disponibila.

    Alta data, mai demult, evad3rs au zis ca nu o fac pentru bani.

    Doar zic, ca sa aveti toate informatiile.

  10. Da, gurile rele, adica i0n1c :))) Chiar daca are dreptate, de ce ar conta? Oamenii astia pot sa vanda exploit-urile pe aceeasi bani si noi ne-am suge degetele, eu unul ii inteleg, avand un website ca asta. Cand esti in spatele infrastructurii si te uiti cat platesti pentru toate, e de inteles.

  11. Probleme dupa ..pe ip5:
    tastatura nu raspunde la comenzi( apas de 2 ori o litera pt a scrie)
    bateria a devenit un cosmar ( lasat peste noapte in airplane mode de la 100% la 20%)
    Daca il inchizi nu mai porneste decat dupa unul sau 2 hard reset ( home and power apasate deodata).
    Iconitele in Springboard se muta muult mai greu.

  12. @kulio daca citeai mai atent ce am scris intelegeai. Nu am shshs pe 5.1.1 si cu siguranta cand va crapa ipadul automat voi trece la ultima versiune de soft adica 6.1. Cu siguranta voi face si jb. Dar daca mintea ta se gandeste la alte prostii lasa-te de comentat. Si da, am donat 5 dolari pentru ceva ce voi folosi cu siguranta cand se vor potoli apele.

  13. Oricum merge bine…merita toti banii…da inca nu am gasit o solutie buna sa inlocuiesc vechea versiune de installuos..:(

  14. Eu am donat 1.5 euro prin paypal desi inca n-am facut jailbreak si update la 6.1,deocamdata merg pe 5.1.1,pentru ca am doua aplicatii luate din installous de care am mare nevoie si nu vreau sa le pierd,cum appsync pt ios 6 nu este si nici nu stiu alternativa la installous,astept,poate,poate.

  15. Nicorel fa un restore si jb dupa nu te mai plinge degeaba. Nu este ceva general ce ti se intimpla si nu e ceva nedeterminat ca timp asa ca ai solutii.