Prima Pagina Apple evasi0n – solutia de jailbreak care evita masurile de siguranta implementate de...

evasi0n – solutia de jailbreak care evita masurile de siguranta implementate de catre Apple in iOS 6.1

  evasi0n este, dupa cum era de asteptat, o solutie de jailbreak descarcata de milioane de posesori de iDevice-uri care au asteptat aproape 6 luni de zile lansarea ei. Desi a fost nevoie de atat timp pentru dezvoltarea ei, solutia este una extrem de complexa si a fost construita evitand masurile de securitate impuse de catre Apple in iOS, numele fiind extrem de bine ales. In loc sa inlature tot ceea ce a gandit Apple pentru a impiedica efectuarea unui jailbreak, hackerii au gasit metode de a evita toate acele obstacole si astfel acum toti putem face jailbreak iDevice-urilor.

Evasi0n begins by running libimobiledevice, a program that substitutes for iTunes to communicate with iOS devices via the same protocol as Apple’s program. Using that tool, Evasi0n exploits a bug in iOS’s mobile backup system to gain access to certain settings that it normally shouldn’t be able to access, namely a file that indicates the device’s time zone.

  Intr-un articol al Forbes, planetbeing vorbeste despre modul in care a fost dezvoltata solutia de jailbreak, intr-un alt articol aveti totul explicat cu ceva mai multe detalii despre executie, insa va recomand sa le cititi doar daca sunteti intr-adevar interesati si ati mai lucrat cu iOS-ul.

 • I’M

  Da… Cred ca si au gasit model pe la noi… Evadiune–evasi0n, cam tot aia…

 • evasion = ocolire. ”face sens”, vorba cuiva 🙂

  iar soluția e elegantă. aș zice că va deveni, alături de limera1n, ceva de durată.

 • George

  Am i5 cu ios 6.1 am facut jail si cand pun surse la cydia am o eroare cand o instaleaza “bad url” si una sub process …este de la mine?

 • @George nu uita sa pui / dupa link 😉

 • George

  Da am pus mereu

 • Petre

  Am i5 6.1 am facut jb cond sterg o aplicatie intra in mod seeft trebue sa-l opresc si apoi sa-l pornesc s-a confruntat cineva cu eroarea aceasta

 • George

  Asa am patit si eu am sters o aplicatie si a intrat in safe mode….

 • Bogdan

  Am citit articolul functionalitatii jailbreakului. Este genial. Multzam.

 • Gaby

  Eu am facut update la 6.1 pe un 3GS si am facut jb foat te simplu cu programu celor de la evasion vad ca si daca opresc sau restartez telefonu jb tot ramane inainte nu era permanent la 6.01 absolut multumit sunt acum felicitari baietilor pt munca depusa!!!