iOS 6 ColorfulStatusbar coloreaza status bar-ul din iOS in functie de aplicatia deschisa

  iOS 6 ColorfulStatusbar este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem colora status bar-ul din iOS in functie de aplicatia pe care o avem deschisa. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca status bar-ul nu mai este delimitat prin vreo linie, ci dispare complet, el afisand doar informatiile pe care in mod normal le-am avea disponibile in acea parte a ecranului. Modificarea functioneaza doar cu ajutorul platformei Winterboard si nu poate fi utilizata fara ajutorul ei.

What? There’s no color on iOS 6 statusbar? No problem, here’s the solution. Nice and clean. This was made with especial colors for iOS 6, but if you don’t like the intense colors, check out “AlwaysColorfulStatusbar” that is an old package for iOS 5. Retina & Nonretina. The ‘extras’ are the Alarm in yellow and Lock Orientation in red.

  iOS 6 ColorfulStatusbar este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

8 COMENTARII

  1. @ hybrie la ce te referi prin “culoarea de la carrier”?

    am si eu o intrebare: forecast este compatibil cu ip 5 iOS 6.1? este cineva caruia ii merge?

  2. si inca ceva: daca imi intra in safe mode inseamna ca aplicatia nu este compatibila cu iOS6 asa-i?!

    PS: la forecast nu mi se intampla asta. il gasesc la settings/notifications/weather widget dar nu imi functioneaza in lockscreen!

  3. Am si eu o intrebare, de cand am facut jb pe ipad 4 wifi only 6.1 mi se pare ca nu mai merge senzorul de lumina, adica functia de auto-iluminare nu face nimic acum fie ca e sau nu lumina in camera, mai are cineva problema asta?