evasi0n 1.1 a fost lansat de catre Evad3rs

  Asearara Evad3rs au actualizat evasi0n, initial prin Cydia, pentru a rezolva problemele privind nefunctionalitatea aplicatiei Weather si timpul lung de boot al iDevice-urilor. Din pacate pentru unii problema aplicatiei Weather nu a fost rezolvata, si AppSync a fost gasit ca principal vinovat. Acest pachet impiedica doar aplicarea rezolvarilor gandite de catre Evad3rs, stergerea sa, si a fisierelor com.apple.mobile.installation.plist, com.apple.LaunchServices-045.csstore, ar trebui sa rezolve problema, insa daca ati facut acest lucru si nu a functionat, atunci hackerii recomanda efectuarea unui restore nou.

  evasi0n 1.1 este o noua versiune a programelor cu ajutorul carora putem face jailbreak propriilor iDevice-uri, iar ele contin update-ul publicat aseara in Cydia. Daca ati instalat acel update prin Cydia, evasi0n 1.1 este inutil pentru voi, noua versiune a programului fiind utila doar pentru cei care vor face jailbreak in viitor. Puteti descarca evasi0n 1.1 de aici : Windows, Mac OS X, Linux.

64 COMENTARII

  1. Nici la mine nu a mers dupa update. Am facut restore la ios am facut jailbreak, si instalat din cydia update si acuma merge totul ok

  2. eu am avut probleme cu tempus , am ip5 , de cand l am instalat mia facut necazuri , nu se mai aprindea displayul, trebuia hard reset , se bloca , a mai intampinat careva probleme de la tempus ?

  3. Am dat update la UITool Kit din Cydia, s-a restartat telefonul si acum aplicatia Weather functioneaza. Daca aveti pluginul AppSync trebuie neaparat sa il dezactivati inainte de a instala update-urilor.
    Multumim.

  4. Tocmai am facut updateul merge totul perfect,merci Zaone,imi raspunde si mie cineva cum sterg vekile aplicatii din itunes,nu mai imi folosesc nu mai merg 🙂

  5. Imediat dupa ce facusem JB imi mergea aplicatia de weather, dupa ce am facut primul update din cydia nu a mai functionat, nu functioneaza nici dupa acest update. Nu e panica ca oricum nu prea o foloseam. Mai asteptam 🙂

  6. eu patesc altceva: de fiecare data cand deblochez telefonul imi tot apare in partea de sus Sample Notification Fake iTunes Notification # , am facut restore, am reluat procesul de JB si dupa ce am facut update la cydia la fel am patit. Ca aplicatii am instalat din cele recomandate de zone in paginile sale.
    A mai patit cineva asa ceva?

  7. Salut zaone am si eu o problema. Mi-am instalat Appbox din cydia si cand intru in ea mi se deschide si într-o secunda iese imi sare ce as putea sa fac ?ms

  8. eu am facut update la evasi0n din cydia si mi-a sters toate aplicatiile ,nu l-am mai putut folosi deloc,acum ii fac restore din itunes

  9. @Cezar daca nu va merge wether nici dupa update din cydia, incercati sa stergeti appsync(cei care il aveti) si sa instalati iFile dupa care sa stergeti urmatoarele fisiere:

    com.apple.mobile.installation.plist
    com.apple.LaunchServices-045.csstore

    dupa care dati un reboot.

    P.S. Nu va speriati ca nu mai sunt iconitele dupa restart, in aproximativ 1 min totul revine la normal.

  10. eu miam facut restore, am scos jailbreakul. mergea greu, dadea erori. poate o sa il bag peste 1-2luni cand se rezolva bugurile. nu se merita pentru cateva aplicatii sa iti distrugi tel. bateria tine mult mai bine dupa restore! 🙂 am angry birds si fruit ninja cumparate nici nu trebuie mai mult;)) E un telefon doar. jocurile le joci pe pc.

  11. mie pe ipad mini dupa update la evasi0n nu mai imi apare deloc icoana cu weather. dar dupa ce am mai instalat niste tweak-uri mi-au aparut icoanele alea albe care dupa respring dispar. culmea ca printre acele icoane mi-a aparut si weather dar dupa respring a disparut din nou.

  12. De instalat am instalat cydia…acum cum instalez jocuri si programe?Installous nu mai exista :((( am iphone 4s…pls help me :-<

  13. Ionut ai o aplicatie appstore iei de acolo free sau pana in 1 euro majoritatea.ce naiba dati 1000 e pe tel si apoi nu aveti 10 e pt cateva aplicatii ce va intereseaza.

  14. Pana azi cand am facut update in cydia, imi mergea Weather, insa acum nu mai functioneaza. Nu inteleg ce s-a intamplat dar ceva nu e bine.

  15. Ce appsync folosiți fratilor?Cel pt iOS 6 nu face probleme.Cautati repo ul cel bun cu appsync iOS 6 si nu mai puneti appsync iOS 5+.Daca mi este permis o sa va pun si repo ul aici in curand

  16. revin , stie cnv cum se poate rezolva problema cu boot restart , apare marul si porneste doar daca tii apasat pe butonul + de la volum , exista vre-o rezolvare pt aceasta problema ?

  17. Buna… ma scuzati ca sunt cam offtopic… sunt nou pe aici si as vrea sa stiu si eu cum pot sa imi bag muzica in telefon fara sa imi pierd aplicatiile piratate. Multumesc.

  18. salut.eo am facut jb cu snowbreeze la un 3gs. am cum sa rezolv problema vremii?? nu imi apare in cydia update pt evasi0n si nu gasesc deloc uikit

  19. Referitor la nefunctionalitatea aplicatiei weather:
    – initial am facut jailbreak cu evasion 1.0.3 pe un ip 5 si am intampinat aceiasi problema,dupa lasarea evasion 1.1 am facut update din cydia la evasion untehered si nu s-a schimbat nimic ( aplicatia weather tot nu functiona)
    – am facut restore la ios 6.1 cu redsnow 0.9.15b3,am refacut jailbreak cu evasion 1.1 si dupa aplicatia weather a functionat fara probleme.( o solutie de a face restore la ios 6.1 o gasiti cu ajutorul redsnow fara a intampina problemele intanlite atunci cand incercati sa folositi itunes + un nou jailbreak care nu detine aceleasi probleme intanlite la prima versiune a evasion)

  20. vad ca majoritatea celor care au folosit evasi0n au iPhone 4…ar fi interesant un poll global pe siteul celor de la evasi0n sa vedem ce model de iPhone domina…ar fi un scor strans intr 4 si 4S…

  21. am instalat pe Iphone 3gs cu sn0wbreez, am pus repo666.ultrasn0.com, am instalat ultrasn0w pe telefon, dar nu imi apare ultrasn0w fixer, nu inteleg de ce de ce nu pot totusi sa trec de faza “no service” va rog sa ma ajutati ca desa stau de 3 zile, si nu pot folosi telefonul, ce am facut gresit?!

  22. foarte curios, ca am citi pe aici pe forum, si imi zice ca ultrasn0w 1.2.8 suporta si baseband 6.15.00, cu toate asta nu inteleg de ce nu merge, cum m-ai sfatui sa fac sa reusesc sa ma folosesc si eu de telefon?!

  23. @zaone nu gasesc sa downloadez si sa instalez ultrasn0w fixer
    @olix am deja baseband 6.15.00

    ” ultrasn0w este singurul program dezvoltat de catre Dev Team pentru a decoda baseband-urile vechi ale iPhone 3G, iPhone 3GS si iPhone 4, iar ultrasn0w 1.2.8 aduce compatibilitate cu iOS 6.1″
    “iPhone 3GS – maxim 05.13.xx sau 06.15.00”

  24. @olix daca ma crezi am cautat peste tot, si nu stiu eu ori sunt tamp ori nu inteleg, dece nu imi merge sa fac downgrade, nici macar shsh nu cred ca il am sau ceva de genul, sunt nou in ceea ce inseamna iphone si daca as putea primi un sprijin din partea voastra a celor care a-ti facut downgrade si stiti va rog sa ma ajutati.Multumesc

  25. @olix acolo scrie de redsn0w 0.9.14b1 si i tutorialk scrie ultima versiune, conteaza daca am 9.14.b1 sau ultima versiune?!
    2. Daca de exemplu eu iau ipsw 6.1 tot la basband o sa mi se faca downgrade, sau sa iau ispw 6.1 cu basband 5.13, asa tre sa fac sau?!
    Astept raspuns.

  26. @olix spunemi te rog, in tutorial zice sa iau 09.14.b1, dar in pasul urmator zice sa iau ultima versiune de redsn0w, merg pe ultima versiune sau merg pe 9.14.b1?!
    2. la ipsw iau 6.1 dar sa caut cu altbaseband?!

  27. am incercat cu versiunea 0.9.14.b2 si cu 0.9.14b2 si imi da o eroare cand incerc sa pun ipsw ceva de genul “That ISPW is not supported by this version of redsn0w…
    Nu mai inteleg ce gresesc…HELP!!!

  28. si inca o chestie, am incercat sa ma duc pe versiunea 5.1.1 sa fac cu redsn0w si ajung la un momentdat sa bagae in telefon ca la matrix, dupa care ajunge la o faza ceva genul “Transfering control to jailbreak…dyld: code signiature for shared chace faild with errno=7” si ramane aici

  29. a continuat de acolo, si s-a resetat, dar a ramas acelasi baseband adik 06.15.00 si aceeasi versiune adik 6.1 si bineinteles fara semnal.
    Intreb, in tutorial vad ca apare ananasul, la mine nu apare nik, cu pur si simplu apare marul de la iphone.

  30. ok am sters appsync…si cele 2 fisiere…vremea functioneaza. Multumesc!!
    ce imi recomandati sa sincronizez aplicatiile…dar sa functioneze si vremea ?