Prima Pagina Apple Siri ar urma sa ajunga in Mac OS X 10.9

Siri ar urma sa ajunga in Mac OS X 10.9

  Siri este unul dintre cele mai importante sisteme ale celor de la Apple, iPhone/iPod Touch-urile si tabletele iPad il ruleaza, iar in curand el ar urma sa ajunga inclusiv in Mac OS X 10.9. Informatiile vin dintr-o noua oferta de munca publicata pe website-ul celor de la Apple, compania cautand ingeineri specializati pe dezvoltarea de software pentru Unix, in special Mac OS X. Tranzitia asistentului Siri de la iOS la OS X este normala, mai ales ca extrem de multi utilizatori au cerut acest lucru inca de anul trecut, dar il vor primi probabil in vara.

  Traficul de internet facut de pe OS X 10.9 s-a intensificat in ultimele saptamani, iar o posibile prezentare a viitoarei versiuni a sistemului de operare pare iminenta. Anul trecut Apple a lansat prima versiune beta a OS X 10.8 la jumatatea lunii februarie, iar anul acesta ar putea alege sa faca acelasi lucru, lansarea oficiala a sistemului de operare putand avea loc la jumatatea acestui an.

 • iSee

  Salutare zaone ! Am si eu o întrebare in legătura cu SIRI, cand rostesc rapid literelor ABCD se testează iPhone-ul , oare asa se întâmpla la orice iPhone sau doar mie ? Dețin un iPhone 5 cu ios 6.1 fara jailbrake iar SIRI e setat de engleză US , Multumesc

 • iSee

  Am vrut sa spun reseteaza , autocorectul bată-l vina.

 • Lol, poti face un video? Pe ce versiune a iOS patesti asta?

 • stonycis

  @iSee, nu stiam de bugul asta…am testat acum, tot pe un iPhone 5, si aparent si la mine face aceasi lucru

 • iSee

  Salutare ! Am pus un video pe Youtube, il putetzi gasi aici , ca sa nu spuneti ca mint 🙂

  http://youtu.be/qjrtpDoXzDE

 • None

  Testat si de mine ,iOS 6.1 ,iphone 5…ii da crash la springoboard si intra in safe mode.

 • iSee

  Poate fi folosit ca ” how ro respring your iPhone with SIRI ” 🙂