Prima Pagina Apple Hackerii au exploit-uri pregatite pentru iPhone 5S si iOS 7

Hackerii au exploit-uri pregatite pentru iPhone 5S si iOS 7

  Desi a durat aproape jumatate de an pana cand evasi0n a fost lansata, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1 nu este ultima, cel putin conform hackerului planetbeing. Intr-un interviu acordat celor de la Forbes, hackerul afirma ca inca exista exploit-uri pregatite pentru a face jailbreak viitorului iPhone 5S si iOS 7, iar in momentul de fata nu exista motive care sa dea cuiva de inteles ca iOS-urile nu vor mai include buguri exploatabile. Practic in evasi0n hackerii au reusit sa combine 5 buguri aparent banale pentru a dezvolta o solutie de jailbreak, iar in viitor aceasta tehnica va permite dezvoltarea altor solutii de jailbreak, deoarece, aparent inca exista destule vulnerabilitati in iOS.

  Hackerii care au dezvoltat solutia de jailbreak evasi0n au avut la dispozitie exploit-uri care puteau inlatura toate masurile de securitate din iOS 6.1, insa s-au folosit de ele doar pentru a descoperi buguri mai putin importante, care impreuna au format actuala solutie de jailbreak. In viitor exploit-urile nefolosite vor fi utilizate in acelasi scop si avand deja o metoda de a exploata sistemul de operare, hackerii pot descoperi mai usor buguri noi si pot dezvolta mai usor solutii de jailbreak. Detalii despre evasi0n gasiti in articolul de pe Forbes, insa in mare aflam ca vom avea jailbreak si in viitor.

 • Cipa

  Apple da semne ca vanzarile scad. Asta cu interviul pune capac speculatiilor privind aprobarea jb de catre apple

 • vladc

  apple tb sa schimbe ceva, toate au un ciclu de viata si daca nu faci refresh pe el, intrii in cadere, am incredere ca apple va face ceea ce tb

 • Mihaitsa

  Parerea mea este ca nu tine de vanzari ci de faptul ca orice sistem de operare este vulnerabil cu atat mai mult cele ce au la baza Unix. Asadar mereu vor exista exploituri dar cred ca cei interesati sa le foloseasca devin din ce in ce mai putini.

 • AlexMihail

  Nereusit JB asta dpmdv,instabil,daca dau restart la telefon de 2-3 ori ramâne blocat in mar si asta doar cu Cydia(fara alt tweak instalat) pe iP5. Apple a aruncat momeala, a lansat 6.1 fara nimic important,iar 6.1.1 va veni cu imbunatatiri dar fara JB. Astept un up-grade la JB,pâna atunci fara JB.

 • razvanrazy

  La fel au zis si despre iOS 6 si iPhone5 si nu a fost chiar asa.

 • ManueL

  scuze ca postez aici dar am o mare PROBLEMA !!! am formatat pc astazi sii am uitat sa salvez folderul cu aplicatii din itunes.. cumparate gratuite etc stiti voi cele care se salveaza in itunes…
  imi cer scuze dar sunt necunoscator in domeniu… si nu stiu alta varianta sa inteleg ca le-am pierdut si sa le caut pe fiecare in parte in store pe cele care mi le mai aduc aminte sau cum sa fac sa le recuperez ??? ca pe tel mai am doarr max. 10 si nici pe alea nu stiu cum sa le mut in itunes :)))
  Zaone ! posteaza-l te rog ca am nevoie de ajutor !

 • AlexMihail

  Pe PC in iTunes ai un link: Purchases. Acolo gasesti tot ce ai descarcat de-a lungul timpului. De acolo le descarci pe PC in iTunes.

 • ManueL

  @AlexMihail te rog fi mai explicit unde exact :)) ca nu ma pricep .. unde gasesc acest link… ?

 • AlexMihail

  Cum deschizi iTunes fara sa ai iP conectat,vezi pagina cu oferta de muzica si altele. Undeva in dreapta si/sau jos in subsolul paginii vei vedea ca scrie Purchases,clic pe el si vei fi directionat catre ce ai descarcat. Sa fi conectat cu contul pe care il detii si sa autorizezi PC -ul(cred ca te-am bagat in ceata).

 • ManueL

  nu gata mersi am reusit :))

 • AlexMihail

  Cu placere.

 • Blum

  Nu vi se pare ciudat ca acest jb merge asa bine si ca rare sunt cazurile in care nu a mers. Ca sa nu mai zic de ce propaganda a avut