Prima Pagina iPad Tableta iPad inlocuieste Biblia intr-o ceremonie de promovare in grad organizata de...

Tableta iPad inlocuieste Biblia intr-o ceremonie de promovare in grad organizata de pompierii din New Jersey

  Juramintele pe Biblie sunt utilizate in justitie, in ceremoniile de preluare a unei demnitati publice sau in ceremoniile militare, iar intr-o unitate de pompieri din Atlantic City, New Jersey, cativa pompieri au inlocuit Biblia cu tableta iPad intr-o ceremonie de promovare in grad. Tableta avea incarcata o aplicatie cu Biblia, barbatii au pus mana pe iPad si au depus juramantul in fata comandantului unitatii, iar acesta este primul caz documentat in care o tableta iPad inlocuieste Biblia intr-o asemenea ceremonie.

  Am vazut preoti care foloseau tablete iPad la slujbe, acum vedem tableta inlocuind Biblia in ceremoniile de depunere a juramantului si scene de acest gen se vor inmulti in viitor.

 • UnknoWn

  Tragic.

 • Roby

  A pus satana stapanire pe biblie…

 • Claudiu daniel

  Oarecum inuzual …dar destul de des se folosesc in slujbe religioase prezentari etc tabletele in locul Bibliei … important e sensul dat cred , suportul e material deci secundar ! Trebuie sa ne obisnuim !

 • radycal

  Tot asa cascau gura oamenii in trecut cand treceau de la scris pe piei de animale si papirusuri pe hartie. Acum o vezi pe ipad etc. Si in viitor ai sa o folosesti holografic deci e ceva normal chiar nu mi-a trezit nici un sentiment de inadecvanta.

 • LioGeo

  Nu inlocuieste Biblia. Inlocuieste suportul pe hartie al Bibliei. Biblia nu este nici hartia, nici iPadul. Biblia este continutul. Oamenii nu jurau pe hartie (sau cel putin asa ar trebui) nici nu jura pe iPad. Ci pe Cuvantul continut. Asa ca nu vad nimic tragic in asta. Mai tragic e ca oamenii nu cred in continut…

 • DonCalin

  Sunt total de acord

 • Robert

  Da , oamenii nu jura pe hartie , ci pe continut.
  Dar normal e ca Biblia sa fie facuta sub forma de carte.
  Deci , trebuie sa fi scrantit ca sa juri pe iPad , chiar daca juri pe continut.
  E o mare diferenta , nu stiu , e total diferit , eu unul nu as face asa ceva.

 • qwest

  Dar cine a scris biblia asta de o tot laudati? Nu cumva tot oamenii? !

 • Claudiu daniel

  Certo ca e scrisa de oameni sa o poti intelege si tu… si eu… daca o scria un extraterestru probabil nu o intelegeam ! Ce crezi te ai gandit la asta?!