Prima Pagina aplicatii MoreIcons iti permite sa maresti numarul de iconite afisate in Springboard

MoreIcons iti permite sa maresti numarul de iconite afisate in Springboard

  MoreIcons este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem creste numarul iconitelor afisate in Springboard-ul iDevice-urilor noastre. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, acolo putem stabili numarul de iconite care sunt afiaste pe fiecare rand/coloana a Springboard-ului, numarul de iconite din dock/foldere, dar si spatiul care le distanteaza. Practic puteti personaliza Springboard-ul dupa bunul plac si totul fara prea mult efort.

More icons is a low-overhead utility to add more rows and columns to SpringBoard. Simply go into settings and start adjusting! No respring required. Current available options include page rows/columns, dock icons, folder columns, and switcher icons.

  MoreIcons este disponibil la pretul de 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil inclusiv cu iOS 6.1.

  • Nicorel

    Mai ai nevoie de Gridlock?

  • Gridlock nu are legatura cu tweakul de mai sus. MoreIcons doar adauga randuri si coloane.

  • Teo

    L-am instalat dar mi-a facut telefonul varza. Mi-a aparut imaginea de fundal numai pe un sfert de ecran. L-am resetat de cateva ori si degeaba. Cu greu am reusit sa accesez Cydia si sa ii dau Delete. Acum e ok. Nu imi dau seama ce s-a intamplat. A mai patit cineva asa ceva ?