Wally – carcasa care iti transforma iPhone-ul intr-un portofel (Video)

  Wally este un nou proiect al kickstarter, rolul sau fiind de a ajuta utilizatorii sa foloseasca mai eficient iPhone-urile si sa le ofere posibilitatea de a stoca diverse obiecte, ce in mod normal ar putea fi purtate intr-un portofel. Carcasa este facuta din piele de inalta calitate, iar in spatele dispozitivului adauga un buzunar in care puteti stoca bani, carti de credit, permisul de conducere, sau orice altceva doriti voi. Carcasa este usor de utilizat si va tine in siguranta obiectele amplasate in ea, deci puteti fi siguri ca nu veti pierde nimic, indiferent cum folositi iPhone-ul.

Wally isn’t yet another wallet case, but rather a handcrafted leather pocket that grabs onto the back of your iPhone to secretly and securely hold what you need to have close at hand. He’s the handsome grab-and-go solution. Instead of a bulky case or a wallet with a pocket for your iPhone, Wally clings to the back of your iPhone and slick, gloss-finish cases. Utilizing micro-suction instead of a glue or magnets, Wally has a grip like a gentleman: strong and secure, without leaving behind any tackiness.

  Deocamdata Wally este doar un proiect al kickstarter, insa a primit deja banii de care avea nevoie pentru finantare, iar in curand va ajunge pe piata.

5 COMENTARII