Prima Pagina accesorii Smarterflo Smarter Stand – un stand interesant pentru iPhone 5 (Video)

Smarterflo Smarter Stand – un stand interesant pentru iPhone 5 (Video)

1

[youtube]http://youtu.be/vGJYz7JmvQc[/youtube]

  Daca folositi o pereche de casti in mod regulat cu terminalul iPhone 5, atunci sigur ati avut probleme in a le pune si scoate din buzunare, iar un nou accesoriu pentru dispozitiv incearca sa rezolve aceasta problema, dar nu numai atat. Smarterflo Smarter Stand este un stand pentru iPhone 5 care va ajuta sa stocati castile terminalului intr-un mod organizat in buzunar, oferindu-va in acelasi timp si un suport pentru terminal in momentul in care doriti sa il asezati pe o suprafata plana pentru a viziona continut multimedia.

The Smarter Stand is the first iPhone / iPod touch kickstand that can be used with or without a case AND also keeps your earbuds tangle free. The Smarter Stand is the first iPhone kickstand to take advantage of your earphone jack. And this means that it works without a case and with all regular sized cases (up to 3mm thick). When you’re not using your earbuds, you can still use your Smarter Stand with earbuds wrapped around it. Want the sound to come through the iPhone speaker instead of the earbuds? Simply unplug the jack slightly and the sound will go through the iPhone’s speaker instead of the earbuds. The stand is designed to remain stable in this position.

  Practic vorbim despre o bucata de palstic de doar 3 mm grosime, care poate fi usor plasata in buzunar si s-ar putea dovedi a fi cel mai bun prieten al vostru. Smarter Stand poate fi utilizat chiar si cu diversele carcase disponibile pe piata, insa deocamdata el este doar un proiect lansat recent pe kickstarter si asteapta o finantare de 15.000$ pentru a ajunge pe piata.