Prima Pagina aplicatii AppCap iti aminteste sa nu folosesti prea des anumite aplicatii

AppCap iti aminteste sa nu folosesti prea des anumite aplicatii

  AppCap este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem sa ne amintim ca nu este bine sa utilizam prea des anumite aplicatii. Tweak este special conceput pentru a afisa un mesaj de alerta atunci cand deschidem prea des anumite aplicatii din iDevice-uri, un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings permitandu-ne sa stabilim un numar maxim de deschideri pe care le putem face pentru aplicatii intr-o anumita perioada de timp. Daca depasim acel numar de deschideri, vom avea afisat un mesaj precum cel de mai sus.

AppCap is a small tweak that allows you to set limits on apps you believe you use too compulsively. You can stop yourself from using any app by placing limits on the time of day, day of week, frequency, total number of times, etc.

  AppCap nu doar afiseaza un mesaj de atentionare cand nu ne respectam reguliile, ci chiar impiedica deschiderea aplicatiilor, totul putand fi configurat de catre noi. AppCap este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Ar fi bine sa fie ceva de genul si pentru PC :)) Mult bine ar face :))

 • barosul

  Ne aminteste ca nu e bine sa folosim prea des anumite aplicatii insa nu ne spune de ce!?!? Chiar as fi curios si poate chiar as instala Appcap insa ce motiveaza scopul acestei aplicatii? Iphone este un mic pc pe care il tii in mana si care nu cunoaste limite asa ca tot timpul te folosesti de el ori ca este vorba de jocuri sau facebook sau navigare pe net sau vizionare video sau mesagerie sau playmusic. Asa ca aplicatia nu foloseste.

 • barosul

  Mai aud pe cate unu ca zice ca foloseste iphonul doar pt apeluri ca pe un simplu telefon. Pai atunci de ce nu ti-ai cumparat alcatel?

 • A.Craciun

  Pai de ce ne-am mai luat smatphone-uri?

 • MarioXXL

  Se refera in special la “DEPENDENTII” de porcaria asta de facebook. Sau alte aplicați

 • thesymplu

  Asta-i aplicatie ok pentru fanatici, dependentii de facebook si twitter si facebook… exact ce-mi trebuie :))

 • thesymplu

  LE: […]facebook, twitter si instagram[…]

 • Pingback: AppCap Pro te impiedica sa "abuzezi" de aplicatiile instalate in propriile iDevice-uri | iDevice.ro()