AppCap iti aminteste sa nu folosesti prea des anumite aplicatii

  AppCap este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem sa ne amintim ca nu este bine sa utilizam prea des anumite aplicatii. Tweak este special conceput pentru a afisa un mesaj de alerta atunci cand deschidem prea des anumite aplicatii din iDevice-uri, un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings permitandu-ne sa stabilim un numar maxim de deschideri pe care le putem face pentru aplicatii intr-o anumita perioada de timp. Daca depasim acel numar de deschideri, vom avea afisat un mesaj precum cel de mai sus.

AppCap is a small tweak that allows you to set limits on apps you believe you use too compulsively. You can stop yourself from using any app by placing limits on the time of day, day of week, frequency, total number of times, etc.

  AppCap nu doar afiseaza un mesaj de atentionare cand nu ne respectam reguliile, ci chiar impiedica deschiderea aplicatiilor, totul putand fi configurat de catre noi. AppCap este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.