Prima Pagina 4G Cosmote va prezenta oficial propria retea 4G LTE pe 18 februarie

Cosmote va prezenta oficial propria retea 4G LTE pe 18 februarie

  Luni, 18 februarie, Cosmote Romania va face primele teste oficiale pe noua sa retea 4G LTE in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc in Mall Baneasa. Desigur ca doar jurnalistii vor fi prezenti acolo pentru a testa reataua operatorului de telefonie mobila, insa teoretic nu ar trebui sa treaca foarte mult timp pana in momentul in care reteaua ar urma sa fie accesibila de catre clientii companiei. Cosmote este cel de-al treilea operator din Romania care va lansa oficial o retea 4G LTE, insa deocamdata alte detalii nu se cunosc.

 • Astia baga 4g si nu au semnal la metrou…

 • Tav23

  Nu ma pricep prea bine la treaba asta cu4g, iti trebuie abonament special ca sa iti mearga 4gu pe iphone?

 • Razvan

  Baga 4g dar la ei nu merge nici 3G:))

 • mmuntean

  4G pe iphone o sa iti mearga in momentul in care operatorul va avea serviciul de 4G complet: voce+data, iar Apple va activa 4G-ul pentru operatorul respectiv. Plus o cartela noua SIM 4G. momentan in RO nu merge 4G pe iphone, doar internetul 4G pe IPAD.

 • anderi

  Mdea Cosmote…..cand am fost in RO am zis, hai sa iau un cosmo sa am net pe el what ever pt 2 sapt cat am stat…..:
  2 zile ok – 3 pauza… de ce?

  Raspuns Cosmote: “Este prea frig afara… :|” WTF? 😐

  Deci da 4G ….sigur….!! 😛

 • Niky

  Parearea mear ar fi sa GARANTEZE ODATA netul pentru iphone …. ei vad ca au concurenta si hai cu 4g ul …. Cosmote= praf pulbere fina!

 • Marock

  eu am frog si imi merge 3g-ul perfect pe i4s… nush de ce la voi nu merge:(

 • Vasi

  Nu merge pentru ca nu pun relee. Ce 3G, 4G ….macar semnalul de vorbit daca ar fi bun!
  Pentru cei care stau in centru Bucurestiului sau in orasele mari…o fi bun semnalul. Dar nu doar acolo locuiesc oameni!!!

 • Costi

  Cosmote 4g?
  La ei nu funcționează nici 3G

 • Lucyan

  Ma plimb foarte mult prin tara si foarte rar s-a intamplat sa nu am semnal 3g pe cosmote,iar pe orange ,in schimb, s-a intamplat sa nu am semnal deloc nici 2g

 • vladc

  @Lucyan – sunt f suparat pe Orange, dar au o retea buna, crede-ma, pe cosmote compania mea are cateva mii de telefoane ai zilnoc avem probleme, e ceva clar, indiscutabil, se vede si din reactile celorlalti participanti…sper ca nu ai alte motive de interventie subiective gen relatie speciala cu cosmote:))

 • florin

  eu unul sunt multumit de 3g de la cosmote si a mers mai mereu de vreo 2 ani nu am avut probleme deloc

 • Dan

  Cosmote e praf, la semnal voce ,la servici in parcarea subterana la -2 nu am deloc semnal pe cand vodafone da, de 3G nu mai zic,acasa in doar la geam am 3G .mentionez ca jobul e in pipera si eu stau in chiajna la 2km de bucuresti, la cosmote sunt bune promotile si abonamentele in rest praf.

 • Nu stiu de ce va plangeti atat. Nu va convine schimbati operatorul!
  Din 2009 detin un abonament de date Cosmote web’n’walk cu trafic nelimitat si pot sa spun ca nu am avut nici cea mai mica problema cu el pe Edge sau 3G. L-am folosit pe iPhone 3GS si acum pe iPhone 4S a mers perfect in Timisoara, Orastie sau alte zone pe unde am umblat.

 • Mircea

  @ionica – dar intre Timisoara si Orastie cum e semnalul…iti spun eu praf. Semnal internet cosmote in orase (3g) merge foarte frumos, dar in afara oraselor, in blocuri noi cu izolare fonica si cu “scartietoarea cea mai groasa” nu e 3g este doar E. Sa nu mai vorbim de semnal, uneori merge spre foarte prost. Detin amb cosmote de 5 ani si nu renunt datorita majoritatii, dar uneori imi vine sa sparg telefonul, si cosmote +iphone e destul de greu in afara oraselor, sau prin mici localitati ca dupa ce k nu e semnal prea bun, mai are si iphone ul pb lui. Mentionez k detin ip4s si ip5. Deci in loc de 4g, ar fi bun un 3g+ mai multe sute de mii de relee.

 • Mie imi functioneaza netu de la frog cand vrea el (i4s) (web’n’walk “nelimitat”) dar macar imi fac treaba cu el.

  Daca stati la cucuietii din deal, va recomand telefonia prin satelit.

  PS: in ultimele zile netu de la frog a inceput sa mearga surprizator de bine!

 • Pingback: Cosmote 4G va fi disponibil incepand cu luna aprilie in cateva orase din tara | iDevice.ro()

 • gru roger

  atentie sc cosmote este o companie terorista si trebuie decapitata imediat fura abonati incepind de la director si pina la cel mai mic angajat trebuie egzecutati fara mila impuscati pentru crime economice in romania
  1 am avut abonament la sc cosmote de 12 euro si intre timp am oftat penreu un abonament de 20 de euro si mia redus si netul dar bani au luat 20 de eurp
  2 sc cosmote este o companie criminala terorista si trebuie scoasa din romanila pentru crime ecomomice si terorism
  my fb acc is gru roger gru_roger@yahoo.com

 • gru roger

  atentie rog toti abonati de la sc cosmote sa va retrageti ca fura la factura si nici nu merge netul
  sc cosmote este o companie criminala terorista si trebuie decapitata imediat pentru crime economice si terorism autoritatile din romania ar trebuie sa se autosesizeze si sa fie imediat arestat directorul general de la cosmote si egzecutat cu tot personalul pentru crime economice si terorism in romania voi trimite pe toate continentele ce crime face sc cosmote in romania egzecutati si decapitare imediata la aceasta companie terorista si criminal din romania numai asa scapam de aceste compani corupte care sint compani teroriste si murdare care fura bani la abonati fara acoperire
  gru roger