Rapid Bucuresti este prima echipa de fotbal din Romania care are o aplicatie oficiala in App Store (Video)

  Desi Rapid Bucuresti nu trece printr-o perioada foarte fericita, clubul a lansat luna trecuta o aplicatie pentru iDevice-uri si terminale Android, ea fiind prima aplicatie oficiala din App Store a unui club de fotbal din Romania. Prin intermediul aplicatiei puteti viziona clipuri video ale celor mai importante meciuri jucate de rapid, puteti comanda bilete la meciuri, puteti asculta cantecele galeriei, sau puteti achizitiona diverse obiecte din magazinul online al clubului.

  Aplicatia este disponibila gratuit in App Store in format universal.

Aplicatia mobila oficiala a clubului FC Rapid Bucuresti ofera informatii complete si noutati usor accesibile acum de pe smartphone sau de pe tableta.

Informatiile sunt grupate in mai multe sectiuni:

  • Stiri: stiri preluate din surse online de profil;
  • Media: galerie foto, audio si video;
  • Exclusiv : continut exclusiv, interviuri;
  • Club: prezentare echipa, staff, meciuri, palmares, clasament, baza Pro Rapid;
  • Fani: bilete meciuri, magazin online, cont de Facebook, comentarii.

Forumul intern permite utilizatorilor sa comunice intre ei precum si cei conectati prin Facebook/ Twitter. Mesajele instant ‘Push Notification’ permit utilizatorilor accesul la noutati de ultima ora, promotii etc. Aplicatia ofera utilizatorilor si alte informatii precum si continut exclusiv, pentru toti cei ce indragesc clubul de fotbal FC Rapid Bucuresti. Aplicatia ofera utilizatorilor si alte informatii precum si continut exclusiv, pentru toti cei ce indragesc clubul de fotbal FC Rapid Bucuresti!

Pretul initial:
Numele:
FC Rapid Bucuresti Oficial

Gratuit

s





Developer: Red Networks SRL
Universala
Categoria: Sports


Descriere: Aplicatia mobila oficiala a clubului FC Rapid Bucuresti ofera informatii complete si noutati usor accesibile acum de pe smartphone sau de pe tableta.

Informatiile sunt grupate in mai multe sectiuni:
– Sti…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.4 Mb