Prima Pagina Apple Microsoft Exchange are probleme de functionare in iOS 6.1/6.1.1, Microsoft te ajuta...

Microsoft Exchange are probleme de functionare in iOS 6.1/6.1.1, Microsoft te ajuta sa le rezolvi

  Desi Apple a lucrat cateva luni de zile la iOS 6.1, din pacate aceasta versiune a iOS a fost lansata cu destule buguri pe care utilizatorii le-au remarcat de indata ce au inceput sa utilizeze iDevice-urile. Printre ele se numara si o problema a Microsoft Exchange, serviciul de email generand consum excesi de resurse pe servere si probleme la sincronizarea cu serverele Microsoft, compania recunoscand problema si publicand o pagina in care le spune utilizatorilor cum sa o rezolve.

  Practic iDevice-urile se conecteaza in loop-uri la serverele exchange, Microsoft recomanda blocarea accesului terminalelor cu iOS 6.1/6.1.1 instalat si sustine ca lucreaza cu Apple la rezolvarea problemelor, iar in documentul de suport de pe website-ul lor gasiti informatii utile.

 • Alexandru Dordea

  BUG-ul se reproduce si la mine pe iPhone 5 iOS 6.1.
  Solutiile date de Microsoft sunt useless.
  1. Sa blochezi din serverul exchange toti utilizatorii cu iOS 6.1
  2. Sa nu mai folosesti calendarul.
  etc..
  Nu ramane decat sa asteptam un update din partea Apple 😉

 • Alexandru Dordea

  Update: In schimb BUG-ul nu se reproduce pe iPad 4 iOS 6.1, cu acelasi exchange account.

 • david

  Zaone o mare rugaminte la tine ai intalnit sau sti ceva legat de problemele cu sms si in cazul de la Verizone? ca de la sprint am inteles ca nu merge si nici nu va merge daca sti ceva sau ma poti ajuta te rog foarte mult dami o solutie ms …

 • david

  am rezolvat totul din center service sa rezolvat 😀 … ms orcum

 • Pingback: Apple recunoaste existenta unui bug privitor la Microsoft Exchange in iOS 6.1, spune ca va rezolva problema | iDevice.ro()