iPhone 5S, iPhone 6, iPad 5, iPad Mini 2, iWatch si iTV

  O parte dintre produsele mentionate in titlu vor ajunge pe piata in anul 2013, o parte poate nu vor vedea vreodata raftul unui magazin, insa cei de la iMore au cateva detalii oferite de persoane care lucreaza in interiorul Apple. Informatiile venite de la ei s-au dovedit a fi exacte in trecut, deci exista sanse foarte mari ca ele sa se adevereasca si acum, desi nu exista detalii pe care noi sa nu le fi auzit deja din alte surse.

iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone-ul ieftin

  iPhone 5S va fi cu siguranta lansat anul acesta pe piata, nu se ofera deocamdata o data precisa, insa el va fi cu siguranta smartphone-ul high-end al celor de la Apple in 2013. iPhone 6 cu ecran de aproape 5 inch este deocamdata doar in faza de prototip, iar lansarea sa pare a fi programata pentru anul 2014, asta daca nu cumva se va razgandi Apple si va decide sa il aduca pe piata ceva mai tarziu, insa totul depinde de modul in care o preseaza concurenta sa lanseze produse. In ceea ce priveste iPhone-ul ieftin, produsul este pregatit pentru lansare, insa Apple asteapta momentul potrivit pentru a aduce dispozitivul pe piata.

iPad 5 si iPad Mini 2

  iPad 5 cu un design asemanator cu cel al iPad Mini, iar tableta iPad Mini 2 cu Retina Display sunt in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul Apple si par sa fie pregatite pentru o lansare in cadrul acestui an. Cei de la Apple lucreaza in momentul de fata la definitivarea modificarilor hardware care urmeaza sa fie implementate in produse si incearca sa imbunatateasca procesul de productie pentru a putea fabrica indeajuns de multe tablete pentru a acoperi cererea de pe piata.

iWatch

  Smartwatch-ul celor de la Apple se afla in proces de dezvoltare de cativa ani de zile, se pare ca peste 100 de designeri lucreaza la dezvoltarea sa, iar intregul proiect evolueaza fara intreruperi. Deocamdata nu se ofera detalii in legatura cu functionalitatea sau design-ul sau, nici cu privire la data la care ar putea ajunge pe piata, insa procesul de dezvoltare continua si Apple nu pare dispusa sa renunte la el.

iTV

  In ceea ce priveste televizorul celor de la Apple nu exista detalii noi, dispozitivul este in continuare in proces de testarea, Apple nu a definitivat design-ul sau functionalitatea si e putin probabil ca el sa fie lansat in anul 2013.

  Aceste zvonuri trebuie privite ca atare, nu trebuie considerate a fi informatii reale, deoarece in cazul Apple orice este posibil.

5 COMENTARII

  1. 100 de designeri pt un ceas ? nu se calca pe picioare ? ce pot sa faca atatia designeri la un ceas care va avea forma deja patentata si arhicunoscuta de dreptunghi cu colturi rotunjite ?

  2. Anul acesta Apple daca nu va scoate ceva revolutionar se va duce in jos. Acum nu mai este o persoana sa gandeasca pentru toti( unde esti tu Steve!) au nevoie de o suta cica sa faca un amarat de ceas.

  3. Nea zaone ar trebui sa inveti sa primesti critici ca asta e realitatea…uneori postezi prostii…
    In plus putina meditatie la lb romana nu ti-ar strica. Hai pa! (Sterge si comentu’ asta ca atat poti)