IconRotator roteste iconitele in functie de orientarea ecranului iDevice-ului tau

  IconRotator este un tweak ce a fost lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem forta iconitele din Springboard sa se roteasca impreuna cu orientarea ecranului. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca iconitele sunt rotite spre partea stanga, semn ca dispozitivul este utilizat in landscape mode, orientarea lor fiind conforma ca modul in care ati rotit voi iPhone-ul. Tweak-ul este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si desigur ca il puteti utiliza inclusiv cu iOS 6.x.

17 COMENTARII

  1. Ce super ar fi fost sa fie ceva si pentru “facebook” ca sa se poata intoarce tastatura…stiti cumva voi ceva de genul?
    Mersi!

  2. cand am instalat icon rotator … mi a dat sa ii dau restart springboard di cydia … si acum nu mi mai porneste … imi apare marul de la apple ,si dupa aceea rotita aia care se invarte vreo 5 minute … si dupa o ia de la capat cu marul … ce as putrea face ??? plz help

  3. @Adrian… Din pacate trebuie sa-l pornesti in safemode. Intai incearca sa tii apasat butoanele home si power pana apare marul, lasi sa booteze! Daca nici asa, atunci il pornesti in safemode asa! Atunci cand iti apare marul tii apasat butonul volume up pana ce-ti apare interfata principala! Apoi te duci in cydia la manage, package si dezinstalezi ultmul tweak care-ti facea probleme si apoi dai restart springboard sinaibsa vezi c-o sa-si revina! Sper sa-ti fie de folos acest mic trick! Bafta amice!

  4. @Marius Podiuc iti multumesc foarte mult … am stat toata noaptea sa citesc forumuri in care toata lumea zicea sa ii fac din nou jailbreak , schimbari de firmware si multe altele . Metoda ta a mers din prima . Multumesc !

  5. Salut! De curand am facut jb pe 6.1.1 si imi intra destul de des in safemode sau ceva de genul… Si trebuie sa tot dau restart la springboard… Care ar fi cauza si o eventuala solutie?

  6. Da,pb este ca unele programe se suprapun ,si un program pe care tu l-ai instalat se suprapune cu altul . Ia-le si u prin eliminare dezinstaleazale ‘ de preferabil ultimul program instalat’ daca pana sa il instalezi nu ti-a mai intrat in safemod el este pb.

  7. Frate dezinstaleaza tot si apoi instaleazale pe rand una cate una si verifica problema de unde vine si acolo unde apare sti ce ai de facut