iOS 7 ar putea fi prezentat in cadrul unui eveniment Apple ce ar putea avea loc in aprilie

  Conform analistilor americani, in luna aprilie Apple va organiza un eveniment in care urmeaza sa prezinte ceva nou publicului larg, insa niciunul nu stie sigur ce va prezenta companie, dar speculeaza intens. De la noi tablete iPad si pana la software pentru Apple TV, analistii considera ca Apple va prezenta ceva important in aprilie. Ei au analizat perioada de timp trecuta intre evenimentele organizate de catre Apple in ultimii 3 ani de zile si au ajuns la concluzia ca in aprilie trebuie sa se intample ceva, dar oare ce?

  Ei bine, daca Apple va organiza un eveniment in aprilie, eu cred ca iOS 7 va fi prezentat atunci si prima versiune beta va fi lansata pentru dezvoltatori. Spun asta pentru ca lansarea iPhone 5S pare a fi programata pentru aceasta vara si Apple nu lanseaza vreodata un iPhone nou fara o versiune noua a iOS, iar lansarea unei versiuni noi a iOS impune o perioada de testare. Aceste perioade de testare se intind de obicei pe minim 2 luni de zile, iar in 2010 Apple a prezentat iOS 4 cu doar doua luni inaintea lansarii iPhone 4.

  Avand in vedere ca Apple a lansat iOS 6.1 in februarie, si ca e foarte putin probabil ca vreo tableta iPad sa fie prezentata pana in toamna, eu cred ca in aprilie Apple va prezenta iOS 7, daca va organiza un eveniment. O prezentare a iOS 7 atunci face lansarea iPhone 5S sigura in vara, prezentarea urmand a avea cel mai probabil loc in cadrul WWDC-ului pe care Apple il organizeaza in luna iunie a fiecarui an. Daca previziunile mele se vor adeveri vom afla in urmatoarele saptamani, orice fiind posibil.

7 COMENTARII

  1. Daca ios7 este mai liber si o sa putem sa schimbam si noi cate ceva la el este perfect.
    Vreau sa pot face macar pe jumatate din ce fac cu jb si sunt multumit , nu-mi mai trebuie jb dupa aia.
    Aaaa si inca un lucru imi doresc la urmatoarele modele de idevice-uri , sa dispara buronu home si sa pot folosi doar gesturi , in genu la zephyr :))))))))
    Daca se intampla aceste doua minuni , nu mai stau nici o data sa ma uit la alte device-uri in ideea de a schimba idevice-urile.
    Dar sper sa faca ceva si cu bug-urile care le au in meniu de circa un an.