Prima Pagina aplicatii IPA Installer te ajuta sa instalezi aplicatii ignorand limitele impuse de dezvoltatori...

IPA Installer te ajuta sa instalezi aplicatii ignorand limitele impuse de dezvoltatori privind versiunile minine de iOS suportate

16

  IPA Installer este o aplicatie lansata in cursul acestei nopti in Cydia, si desi rolul sau este in mod clar de a ajuta piratarea, ea contine totusi o functie pe care multi posesori de iDevice-uri o vor gasi extrem de utila. Vorbesc despre posibilitatea de a instala aplicatii ignorand limitele impuse in ceea ce priveste versiunea minima a iOS-ului pe care trebuie sa o aveti in terminale. Mai exact, sa spunem ca ati gasit in App Store o aplicatie care va place, gratuita sau patita si doriti sa o descarcati/cumparati, insa nu puteti deoarece ea necesita rulata doar pe o versiune a iOS care nu este instalata in terminalul vostru. Ei bine, folosind IPA Installer, puteti instala acea aplicatie in terminal, ignorand limitele impuse de catre dezvoltatori.

  In aceasta situatie se afla posesorii de terminale iPhone 3G care nu pot instala aplicatia Facebook, deoarece ea necesita o versiune a iOS mai mare de 4.2, si desigur ca exista multe exemple in App Store. Nu sustin piratarea, nu sunt de acord cu ea, insa functia aceasta de ignorare a limitelor impuse de Apple va permite sa folositi in continuare aplicatii cumparate, pentru care dezvoltatorii refuza sa ofere acces la versiuni inferioare ale iOS. Desigur ca utilizarea unor aplicatii pe versiuni ale iOS care nu sunt recomandate s-ar putea dovedi a fi problematica, insa macar aveti ocazia de a face acest lucru. IPA Installer este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.