Tricourile tactile sunt la doar cativa ani distanta de lansarea pe piata (Video)

[youtube]http://youtu.be/oYCvIr0fWnM[/youtube]

  Vazand atatea filme sci-fi de-a lungul anilor, probabil v-ati intrebat de ce nu avem masini zburatoare sau de ce nu putem controla aproape orice obiect din jurul nostru folosind atingeri sau manipuland proiectii ale unor interfate virtuale. Desi toate aceste lucruri sunt deocamdata extrem de departe de a deveni realitate, cei de la Under Armuor ne promit ca in viitorul nu foarte indepartat vom putea utiliza tricouri tactile si le vom putea manipula exact precum vedeti in clipul video de mai sus.

  Pana la lansarea a tot ceea ce vedem in clip, cei de la Under Armuor au lansat Amour39, o linie de produse ce pot fi purtate de catre atleti si care le monitorizeaza performantele in timpul eveinmentelor sportive sau a simplelor antrenamente. Dispozitivele celor de la Under Armour monitorizeaza functiile vitale si modul in care corpul arde caloriile, insa marea noutate sta in clipul video de mai sus, care ne anunta ca tot ceea ce vedem este in momentul acesta in proces de dezvoltare si va ajunge candva pe piata.

7 COMENTARII

  1. Costumul se bazeaza pe niste leduri flexibile cu touch.Ledurile ale care poate schimba culoarea sun leduri flexsibile in rest easy.

  2. nu are legatura cu apple si sincer nu m-a deranjat deloc anuntul ba din contra am fost surprins ca am vazut un anunt de alt domeniu interesant
    voi apple apple zici ca altceva pe lumea asta nu stiti !

  3. Nici eu nu am probleme sa vad/citesc news din alte domeni daca sunt lafel de cool ca acesta…… De 30 de ani astept si eu ceva de genul……. 😉