Prima Pagina Apple Iata cum verifica angajatii Apple iPhone-urile inainte de a le primi in...

Iata cum verifica angajatii Apple iPhone-urile inainte de a le primi in garantie

  Ieri am publicat cateva clipuri video care descriu procesul de reparare a iPhone-urilor de catre angajatii Apple, iar astazi am pentru voi documentatia in baza careia angajatii Apple verifica iPhone-urile inainte de a le primi in garantie. In documentul de mai jos veti vedea toate indicatiile celor de la Apple pentru verificarea acestor dispozitive inainte ca ele sa fie primite in garantie sau schimbate in baza garantiei, iar daca sunteti interesati de el, va recomand sa il descarcato, deoarece nu se stie cat timp va fi disponibil online.

 • Dennis

  cum il pot download-a?

 • Dennis

  thanks!!!

 • BamBam

  Firar el de iphone care nu te lasa sa downloadezi direct de pe el , in momentele astea mi-e dor de s2-ul meu

 • Poti descarca orice in iDevice-uri prin browsere.

 • razvanrudy

  eu am fost cu iphone in apple store sa mi-l schimbe si nu s-a uitat decat la senzorul de apa din simtray. in rest nu i-a facut nimic , nu l-a desfacut , nu a plecat cu el de langa mine.doar i-am spus care e problema , a venit cu un iphone bagat intr-o ditamai carcasa , s-a conectat prin wifi cu tel lui la al meu pt a citi logo-urile de eroare , s-a uitat la senzorul din sim tray si mi-a aduc altul nou in loc.totul a durat 10-15 min

 • Iti dai seama ca un document de genul asta acopera o sumedenie de probleme, si nu ti-l desface nimeni chiar in fata. Se joaca ei cu ele in spate.

 • anonim

  buna.eu mi-am luat un iphone de la euro gsm.problema e ca nu-mi mai merge butonul on of decat daca apas cu putere pe el.oare mi-l schimba?

 • Hybrid

  @anonim N-ai nicio sansa sa ti-l schimbe…abea il schimba la un magazin mare d-apoi la un bisinitar

 • anonim

  pai.inca iphone/ul are garanţie….

 • razvanrudy

  corect @zaone. dar tipul nu a plecat cu telefonul de langa mine.a verificat logo-urile de erori , apoi a scos din buzunar o “jucarie” mai speciala si s-a uitat prin gaura sim-lui sa vada ce culoare are vestitul senzor de apa , apoi l-a lasat pe masa si mi-a zis ca imi aduce altul.a venit cu alt telefon sigilat , a mai notat ceva chestii sa il inregistreze in serverele apple ca e al meu si mi-a zis la revedere.Ca fapt divers nu mi-a cerut factura(bon de achizitie) , cutie sau alte chestii.stiu ca telefonul e inregistrat pe numele meu in serverele lor dar parca totusi………..macar un act de identitate sa vada cine sunt si cum ma cheama………ca poate venea nea Ion si zicea ca il cheama ca pe mine.