Prima Pagina aplicatii Zero-La-Mie calculeaza perioada de timp care trebuie sa treaca intre consumarea bauturilor...

Zero-La-Mie calculeaza perioada de timp care trebuie sa treaca intre consumarea bauturilor alcoolice si conducerea unei masini

  Zero-La-Mie este o aplicatie destul de interesanta, dezvoltata pentru soferii care, desi au o masina, obisnuiesc sa consume bauturi alcoolice, dar nu doresc sa conduca un autovehicul avand o alcoolemie mai mare decat cea legala. Aplicatia este disponibila gratuit in iTunes si este compatibila doar cu terminalele iPhone/iPod Touch.

Daca ai consumat alcool, Zero la Mie este aplicatia perfecta prin care poti sa afli la ce ora vei reveni la alcoolemie 0 (zero)! Astfel, fie ca esti fata sau baiat, in functie de greutatea si inaltimea ta, un algoritm estimativ iti va arata la ce ora vei avea 0‰ alcool in sange, asa incat sa te sui linistit la volan.

Ce trebuie sa faci?

– Iti selectezi greutatea, intaltimea si sexul

– Adaugi bauturile consumate prin butonul de [Adauga bautura].Poti sa adaugi mai multe bauturi in lista si ai de ales intre bere, vin si spirtoase. Nu uita sa stabilesti si cantitatea de alcool pentru fiecare bautura in parte!

– Selectezi ora la care ai inceput sa bei si ora la care ai terminat

Si gata! Click pe [Calculeaza] si ti se genereaza instant ora la care vei avea Zero la Mie alcool in sange. In plus, odata ce ai folosit aplicatia, ea iti va inregistra Istoricul bauturilor consumate, ca in timp sa ai in vedere cat de mult ai consumat in ultima perioada. Suna bine, nu? Zero la Mie este o aplicatie utila dezvoltata de URSUS Breweries, datorita programului desprealcool.ro. Functionala doar pe smartphone, aplicatia reprezinta un semnal pentru soferii din Romania ca limita legala a alcoolemiei (cantitatea de alcool in grame la litrul de sange) este 0‰.

Iti recomandam, totusi, ca decizia de a te sui la volan sa nu se bazeze exclusiv pe rezultatul aplicatiei. Acesta este unul estimativ si depinde si de alti factori. Alcoolemia exacta din sange nu se poate stabili decat in urma unui rezultat medical dintr-o institutie specializata. Ca atare, te rugam sa fii responsabil atat in consumul de alcool, cat si in faptele tale. Doar asa vei putea fi in control cu deciziile tale!

Pretul initial:
Numele:
Zero-La-Mie

Gratuit

s

Developer: Marinela Olteanu
Categoria: Utilities


Descriere: [ROMANIAN]
Daca ai consumat alcool, Zero la Mie este aplicatia perfecta prin care poti sa afli la ce ora vei reveni la alcoolemie 0 (zero)!

Astfel, fie ca esti fata sau baiat, in functie de greutatea si i…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.3 Mb


 • Adrian

  Aceleași informații ți le oferă și Wolfram Alpha … fără niciun program.

 • Dragos

  Ursus a uitat de ZeroLaMie? Tot de ei e dezvoltata…

 • Deleteplz

  Aiurea, nu este relevant. Eu la 70kg si 1.8m pot bea 3-4 beri fara probleme, iar un prieten de-al meu la 1.75m si 85kg, dupa o bere jumate il ia ameteala… depinde de organismul fiecaruia…

 • DaNut

  misto ar fi ca programelul asta sa-ti si porneasca (sau nu) masina in functie de alcoolemia detectata si eventual sincronizat cu celalalt tweack care-ti cheama taxiul la locatia ta detectata prin GPS 🙂

 • Deleteplz

  @DaNut sau daca esti ambitios si beat si totusi vrei sa conduci, aplicatia sa anunte si politia si locatia ta prin GPS :)))

 • Terrymada

  Bullshit!!:) alcoolemia are o curba ascendenta, ajunge la vârf iar apoi descreste. La evoluția ei contribuie foarte multe aspecte inclusiv metabolismul fiecărei persoane, alimentele ingerate in perioada cât s-a consumat alcool, etc.. Deci cu Aplicația asta va puteți juca cel mult..:)

 • Mihai

  Aplicatia specifica ca algoritmul are acuratate pentru un consumator regulat de alcool si tine cont si de mancarea ingerata in timpul consumului de alcool 😉