PowerMusic MiniPlayer te ajuta sa controlezi aplicatia Music a iOS din LockScreen sau Notifications Center

  PowerMusic MiniPlayer este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar prin intermediul sau putem controla aplicatia Music a iOS din LockScreen sau Notifications Center. In Lockscreen tweak-ul afiseaza o lista completa a albumelor de melodii disponibile in aplicatia Music, iar selectarea unuia va afisa lista completa de melodii. Apasand o melodie o veti rula in aplicatie, insa folosind gesturi puteti opri/porni melodia sau trece de la o melodie la alta fara prea mult efort. Tweak-ul implementeaza in LockScreen un buton in partea stanga sus, iar cu ajutorul sau puteti afisa/ascunde lista de albume.

Enhance your Music experience! This is a Quick Music keeper that allow you to choose your Music (sorted by Album) in the lockscreen and in the Notification Center. Browse your music quickly with this popup. You will see a button in the lockscreen and a new widget in the NC like the iTunes 11 Mini Player!(must enable from the Setting [Setting->Notification]), and when you push the button the popup will be showed.Find and Listen your favorite music has never been so fast! In the losckreen it also add some gesture: double tap to play/pause, swipe left/right to next/previous song and swipe up or down to volume up /down.

  In Notifications Center tweak-ul implementeaza un widget cu aproximativ aceleasi informatii, doar ca aici nu veti utiliza gesturi pentru a controla muzica, ci veti folosi o serie de butoane implementate direct in widget. Tweak-ul are si un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, asa ca puteti personaliza tot ceea ce este afisat in LockScreen sau Notifications Center. PowerMusic MiniPlayer este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

10 COMENTARII

  1. Zaone tweak-ul ala e NCSettings ? Daca da , ce thema folosesti ca eu m-am uitat prin theme si nu am vazut ceva in genu asta.
    Cu toate ca la NCSettings nu am vazut acea optiune “Processes”
    Iti arata cumva informatii despre resursele consumate?
    Daca da , ma intereseaza si pe mine.

  2. Soso idevice-ul nu e al lui zaone dar poate are idee ce este
    Eu din cate am cautat nu am gasit decat SBSettings care afiseaza Processes dar nu am vazut o tema la SBSettings care sa arate ca cea de sus.
    Daca e SBSettings nu ma intereseaza pentru ca parerea mea e ca mananca prea multe resurse.

  3. 90% cred ca e vorba despre SBSettings cu tema iRetina++ dar poate e altceva.

    Care stiti daca e diferenta mare intre SBSettings si NCSettings in cea ce priveste consumul de resurse.