Acum iti poti “fabrica” un iPhone cu ecran de 5 inch folosind doar o bucata de carton

  Daca aveti putin timp liber si nu va deranjeaza putina munca, atunci folosind acest document va puteti fabrica propriul iPhone cu ecran de 5 inch folosind doar o bucata de carton, sau chiar hartie. Cei de la macrumors s-au gandit sa produca un concept al unui iPhone cu ecran de 5 inch si sa le dea utilizatorilor posibilitatea de a il fabrica la scara reala, doar in ideea de a vedea cat de “bine” ar arata un asemenea dispozitiv si cat de usor ar putea fi el utilizat. Desi deocamdata pare putin probabil ca acest dispozitiv sa ajunga pe piata in 2013, anul viitor Apple ar putea avea pregatita o surpriza interesanta pentru noi.

7 COMENTARII

  1. pai ar cam trebui sa dea tonul iar in materie de smartphone,deja incepe si concurenta cu htc one si o sa apara si s4 asa ca ar cam fi nevoie de ceva inovator pe planuri mai multe ,sa rupa gura targului cu ceva ”jm-jmeker”

  2. Salut Zaone am o intrebare doar asa de curios idevice.ro de unde provine sau aveti un founder ? Pentru ca am observat ca toata ziua publici toate noutatile despre apple.si aveti tot felu de tutoriale despre apple mi se pare ft okey :d .mersi