Zephyr 1.6.1 update este disponibil in Cydia, aduce cateva noutati interesante

  Zephyr, unul dintre cele mai populare tweak-uri produse vreodata pentru posesorii de iDevice-uri, a fost actualizat in cursul noptii trecute, versiunea 1.6.1 fiind disponibila in Cydia. Dezvoltatorul tweak-ului a lansat initial versiunea 1.6 care aduce: noi optiuni pentru stabilirea zonelor in care putem face swipe-uri pentru a activa functionalitatea tweak-ului, optiunea de a face pinch folosind 3 degete, optiunea de a activa swipe-urile laterale in diverse parti ale ecranului, si la final elimina optiunea de a dezactiva tastatura. Pentru ca utilizatorii nu au fost multumiti de cea din urma optiune, versiunea 1.6.1 a fost lansata si a reintrodus-o:

Version 1.6:

1.6.1: Return of Keyboard Disables!

1.6.1: No grabber on home screen.

1.6.1: More side swipe area options.

  • Add three-finger pinch option.
  • Add option to enable side swipes from only a portion of the screen.
  • Fix issue with OpenGL apps.
  • Only require grabber for first swipe.
  • Remove Keyboard Disables option:
    • Do side gestures above keyboard.
    • Use the grabber when swiping up.

 Zephyr 1.6.1 este disponibil la pretul de 4.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

9 COMENTARII

  1. Nu merita banii. Pe i4 daca lasi activa optiunea de apps close la swipe-up se blocheaza springboard si intra in safe-mode. Multi bani pt nimic.

  2. @Tommy- Am putine tweak-uri in afara de zephyr : auxo, torch, turn to silence, wee close apps, carnitine activator, nc ram. Le-am dezactivat pe rand si tot degeaba. Ingheata spring board-ul daca inchid o aplicatie cu swipe up si deschid NC l-am blocat.

  3. Nu am activator nici SB Setings. Am renuntat la ele Auxo face cam ce am nevoie pt setari activare-dezactivare wi-fi….. E ciudat i-am dat si restore totul de la zero. Si tot la fel.

  4. Stie cineva daca dau restore se face si uptade la urmatoarea versiune automat? Si daca da..cum as putea impiedica acest lucru..as vrea sa il fac cu setarile din fabrica fara cydia