iPhone 5 vs HTC One vs LG Nexus 4 vs BlackBerry Z10 vs Nokia Lumia 920 – tabel comparativ

  HTC One a fost lansat in cursul zilei de ieri de catre HTC si v-am prezentat deja toate detaliile importante in legatura cu noul terminal al companiei taiwaneze. Pentru a avea o perspectiva cat se paote de buna in legatura cu modul in care HTC One va concura cu smartphone-urile high-end ale momentului, tabelul comparativ de mai jos a fost generat si el ne prezinta doar o parte a problemei. Din punct de vedere hardware, HTC One pare sa aiba doar o singura vulnerabilitate, camera de 4 megapixeli, multi consumatori fiind convinsi in momentul de fata ca numarul mare de megapixeli este cheia succesului.

  Din punctul meu de vedere, singura problema a HTC One este Samsung Galaxy S IV care urmeaza sa fie prezentat la mijlocul lunii martie.

18 COMENTARII

  1. Parca htc one avea infrared nu iph 5. Htc e posibil sa aiba o problema din partea lui S IV daca acesta va avea o constructie mai buna…lumea s-a cam saturat de ieftineala si la high end se cer materiale calitative(se vede in toate varfurile de gama lansate pe piata in ultima perioada)

  2. @Alin….vezi ca asta cu manageriatul e veche…ai pus pana in ultimul an pe high-end-urile cu Android? Se misca la fel de bine ca IOS si nu au lag nu au nimic….Hai sa fim fan boys, dar cu limita

  3. Asta cu managementul resurselor este valabila doar la Android pana acum deoarece BB10 inca nu a fost testat suficient de mult si WP va pot confirma ca in cele 8 luni de utilizare nu am intalnit lag, freeze sau restart inopinant.

  4. Cred că dacă Apple va implementa funcții noi în iOS 7 gen “widgets” notification center îmbunătățit și alte funcții similare, va fi greu să funcționeze pe hardware-ul actual. Cel mai probabil iOS 8 va fi ceva total diferit fată de iOS pe care îl știim cu toții, iar iOS 7 va face doar tranziția.

  5. Eu am avut s3 si l-am dat exact pentru faptul ca la aceea configuratie androidul se misca foarte urat. Si am pornit de la 4.0.4 si am mers pana la 4.1.2 si tot degeaba. Am trecut pe iphone si sunt super multumit.

  6. Poate sa aibe samsung si 20mp ca daca e tot de plastic ieftin cum e note 2 meu nu mai arunc cu banii pe el.Sincer acest htc cu body de aluminiu si boom sound plus 2gb de rami (parerea mea este ca acest sistem android de 2gb are nevoie pt ca mananca resurse enorme) si sincer il astept in ro.Seamana la design cu un 3g/3gs pe care l-am iubit XD

  7. @alex daca si pe s3 se misca android nasol… inseamna ca chiar ai avut s3 tu, mie unu nu mi sa blocat nici o data telefonu pana acuma si il am de 2 luni s3

  8. eu n-as zice ca htc e cel mai bun… inca nu l-am tinut in mana sa imi dau seama daca se simte plastic sau nu, dar dupa caracteristici pare sa fie mai slab decat iphone
    versusio.com/en/htc-one-vs-apple-iphone-5
    poate la pret sa fie mai interesant…

  9. Iuliana, cred ca tu te uiti la caracteristicile altui telefon, nu HTC one.
    Toate caracteristicile HTC One sunt peste Iphone 5, poate te pricepi mai bine la gatit ca la hitech, suntem lamuriti.
    Plus ca nu ai cum sa iti dai seama daca se simte plastic daca el e facut din aluminiu unibody.
    Macar esti frumoasa.