WhatsApp: Surpriza SECRETA LANSATA pentru Telefoane (VIDEO)

WhatsApp are o surpriza secreta lansata pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, iata ce ne este oferit chiar in momentul de fata.

WhatsApp are in mod surprinzator lansata o noua functie pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, compania americana facand anuntul cu doar cateva ore in urma, si mai sus puteti vedea despre ce este vorba. Cei de la WhatsApp au luat decizia de a lansa pentru utilizatorii de telefoane iPhone o noua functionalitate care permite setarea unul fundal, wallpaper, pentru fiecare conversatie pe care o poarta cu prietenii prin intermediul platformei.

WhatsApp a facut aceasta schimbare si pentru iPhone la ceva timp dupa ce a lansat-o inclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android, si s-a dovedit a fi foarte apreciata de catre toata lumea pana in acest moment. Incepand de astazi, inclusiv utilizatorii de telefoane iPhone pot folosi in WhatsApp functionalitatea, si isi pot personaliza fundalul pentru conversatii in functie de ceea ce ii intereseaza sa vada atunci cand vorbesc cu prietenii lor.

WhatsApp: Surpriza SECRETA LANSATA pentru Telefoane (VIDEO)

WhatsApp are si o functie secreta oferita impreuna cu optiunea de a seta cate un wallpaper separat pentru fiecare conversatie, acestea putand fi schimbate automat in functie de tema care este aplicata pentru iOS. Mai exact, daca este folosit dark mode, sau tema normala, atunci wallpaper-ul va fi schimbat in mod automat in functie de tema care este activa la un moment, sau altul, astfel ca avem parte de o experienta diferita in baza setarii pe care o facem.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate ca o surpriza secreta pentru utilizatori, iar asta pentru ca in perioada in care ea a fost oferita pentru testare in versiune beta, n-au fost oferite explicatii prea clare vis-a-vis de ea. Chiar si asa, cei de la WhatsApp ne fac o surpriza foarte utila pentru folosirea aplicatiei pe telefoanele iPhone, si avand in vedere ca lumea a cerut aceasta schimbare de mult, e bine sa vedem intr-un final ca ne sunt ascultate cererile.

WhatsApp a lansat o actualizare pentru iPhone in care a inclus toate aceste schimbari importante, astfel ca pentru a va bucura de ele, va trebui sa instalati noua versiune a aplicatiei chiar acum.