iTunes 11.0.2 a fost lansat de catre Apple

  Dupa lansarea iOS 6.1.2, Apple a decis sa actualizeze si programul prin intermediul caruia putem face restore, asculta muzica sau accesa magazinele sale online. iTunes 11.0.2 este acum disponibil pentru posesorii de Mac-uri si calculatoare cu Windows OS, noua versiune a programului rezolvand o buna parte dintre bugurile versiunii anterioare, imbunatatind performantele, implementeaza un composer view pentru muzica disponibila in program si cam atat. Puteti instala iTunes 11.0.2 prin sistemul Software Update, sau il puteti descarca direct de pe website-ul Apple.

This update to the new iTunes addresses an issue where new purchases in iCloud may not appear in your library if iTunes Match is turned on, makes iTunes more responsive when searching a large library, fixes a problem where the AirPlay button may not appear as expected, and adds the ability to display duplicate items within your library. This update also includes other important stability and performance improvements.

14 COMENTARII

  1. Salut! Am si eu o problema: am un 4s (6.1.1) jailbroken(evasion) si vreau sa scap de jb si sa fac update la 6.1.2… Nu merge sa dau restore din iTunes si nici nu pot sa dau update… Imi da o eroare: timpul de așteptare al conexiuni la internet a expirat! Nu stiu ce sa fac. Va rog, ajutati-ma! Ps nu am iTunes-ul asta nou!

  2. Am dat si restart la pc si nimic, cu netul nu am probleme… Am router, am inteles ca s-ar putea sa fie de la el, dar doar la iTunes am problema asta.

  3. Petrut,descarca 6.1.2 pe PC si apoi dai restore la iP4S folosind shift+butonul restore din iTunes,apoi folosesti 6.1.2 cel descarcat.

  4. @Petrut: Inainte de a incepe procesul de update prin iTunes poti incerca sa dezactivezi temporar aplicatia de antivirus (sau doar modulul File Antivirus), am patit-o si eu de cateva ori…

  5. Off topic. Cum pot scapa de reclama la aplicatia idevice astfel incat sa pot urmari in conditii decente acest site. Nu ma intereseaza aplicatia in sine.