Prima Pagina Cydia Make Gmail as default transforma aplicatia Gmail in clientul de email predefinit...

Make Gmail as default transforma aplicatia Gmail in clientul de email predefinit al iOS

  Aplicatia Mail a fost conceputa de catre Apple pentru a le oferi posesorilor de iDevice-uri un client email decent, insa in App Store au aparut intre timp alternative care merita cel putin luate in seama. Una dintre aceste alternative este aplicatia oficiala GMail, dezvoltata de catre Google, ea oferind functionalitate superioara celei a aplicatiei Mail native. Din pacate Apple nu ne permite sa utilizam aplicatii terte pentru a deschide link-uri cu adrese de email, insa aici intervine Make Gmail as default care inlocuieste aplicatia Mail cu aplicatia GMail in ceea ce priveste trimiterea email-urilor.

  Practic, atunci cand accesati o adresa de email dintr-un website sau dintr-o aplicatie, iOS-ul va deschide automat aplicatia GMail pentru a trimite acel email, acelasi lucru trebuind sa fie valabil si in situatia in care doriti sa partajati continut sau sa trimiteti o poza sau un clip video prin email. Tweak-ul este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Avii

  De ce as face asta?

 • Gabriel

  Nu te obliga nimeni sa faci asta.

 • A.Craciun

  Nu merge, de ex vreau sa trimit o poza din camera roll prin mail si imi deschide tot aplicatia nativa de ios

 • MIHAI DAMAS

  De cateva zile aplicatia nativa mail din iPhone4 nu-mi mai sincronizeaza gmailurile. Imi afiseaza “Imposibil de receptionat e-mail. Numele de utiliyator sau parola pentru imap.gmail.com este incorecta”. Am sters contul, l-am reinstalat, dar imi apare acelasi mesaj. Am instalat alt cont de gmail al altei persoane si cu acela sincronizeaza. Insa nu vreau sa renunt la contul meu pe care am 7000 de mailuri. Ma poate ajuta cineva cu o solutie de deblocare? Multumesc!

 • Radu

  Eu nu gasesc acest tweak in cydia

 • nicu

  A reusit pana la urma cineva sa gaseasca tweak-ul in cydia? eu ma chinui de 3 zile fara nici un fel de rezultat…

 • grA$

  L-am gasit dar nu functioneza din pacate.

  Cautati in Cydia: Default Gmail (Eu l-am gasit in xSwllize repo)

  Din pacate la mine nu functioneaza IOS 6.1.2 / iPhone 4