Google Glass sunt compatibili cu terminalele iPhone, va fi lansat in 2013

[youtube]http://youtu.be/DMSoklKxpjM[/youtube]

  Anul trecut v-am prezentat pentru prima oara Project Glass, un produs al companiei Google care va permite utilizatorilor sa transforme simplii ochelari in dispozitive multimedia capabile sa afiseze informatii in timp real direct in fata ochilor nostri, dar sa si inregistreze continut multimedia. Primii ochelari Google ar urma sa ajunga pe piata anul acesta, la un posibil pret de peste 1000$, insa partea interesanta este ca ei se vor putea conecta la terminalele iPhone. Deocamdata se pare ca aceasta conectivitate s-ar limita doar la posibilitatea de a folosi conexiunea de internet a iPhone-ului, insa in viitor ne-ar putea astepta lucuri mai interesante.

The device gets data through Wi-Fi on its own, or it can tether via Bluetooth to an Android device or iPhone and use its 3G or 4G data while out and about. There’s no cellular radio in Glass, but it does have a GPS chip.

  Teoretic prin Bluetooth sau Wi-Fi, ochelarii Google ar trebui sa ne furnizeze si alte informatii din iDevice-uri, insa totul trebuie dezvoltat cu ajutorul celor de la Apple.