Prima Pagina iPhone Google Glass sunt compatibili cu terminalele iPhone, va fi lansat in 2013

Google Glass sunt compatibili cu terminalele iPhone, va fi lansat in 2013

[youtube]http://youtu.be/DMSoklKxpjM[/youtube]

  Anul trecut v-am prezentat pentru prima oara Project Glass, un produs al companiei Google care va permite utilizatorilor sa transforme simplii ochelari in dispozitive multimedia capabile sa afiseze informatii in timp real direct in fata ochilor nostri, dar sa si inregistreze continut multimedia. Primii ochelari Google ar urma sa ajunga pe piata anul acesta, la un posibil pret de peste 1000$, insa partea interesanta este ca ei se vor putea conecta la terminalele iPhone. Deocamdata se pare ca aceasta conectivitate s-ar limita doar la posibilitatea de a folosi conexiunea de internet a iPhone-ului, insa in viitor ne-ar putea astepta lucuri mai interesante.

The device gets data through Wi-Fi on its own, or it can tether via Bluetooth to an Android device or iPhone and use its 3G or 4G data while out and about. There’s no cellular radio in Glass, but it does have a GPS chip.

  Teoretic prin Bluetooth sau Wi-Fi, ochelarii Google ar trebui sa ne furnizeze si alte informatii din iDevice-uri, insa totul trebuie dezvoltat cu ajutorul celor de la Apple.

 • lich

  Prea tare, can’t wait !

 • Dennis

  foarte tare!!! da nu cred ca o sa cumpere multa lume daca sunt 1000$….poate 500$ da sunt tot niste ochelari…peste 2 ani o sa scada pretul

 • iBoy

  Din cate stiu eu si am citit , pretul este de 1500 de dolari

 • O dau in penibilitati, ca si Google pixel..

 • @iBoy: Pentru developeri, cand il vor aduce publicului larg, pretul va fi mai mic.

 • Justme

  Cred ca toti ne imaginam asta. Si in timp vor fi de un real folos. Mi se pare super interesant cand mergi pe strada sa te anunte ei de prioritati. Sa te atentioneze ca e rosu chiar si ca pieton. Si ca idee probabil sa retina detalii importante pentru tine. Evident gama de aplicatii si utilitatea ar fi extrem de diversificata si probabil vor ajunge un must have iar in cazul in care nu ii ai sa fi in inferioritate. Asta se va intampla in probabil minim 10 ani dar trebuie inceput de undeva totusi.