AutoLSMusicControls afiseaza automat comenzile pentru controlarea aplicatiei Music, atunci cand asculti o melodie

  AutoLSMusicControls este un tweak publicat recent in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afisa automat in LockScreen sistemul de control ala aplicatiei Music atunci cand ascultam o melodie. In mod normal acele comenzi sunt afisate doar dupa dubla apasare a butonului Home si ascund ceasul din LockScreen, insa atunci cand ascultati muzica totul se inverseaza. Mai exact, tweak-ul va afisa automat acel sistem de control si apasarea dubla a butonului Home va fi necesara pentru a afisa ceasul in LockScreen, dar totul doar cand ascultati muzica.

Permanently shows the lock screen music controls when media is playing. (double home tap will hide the controls temporarily). When music is not playing the lockscreen appears and behaves normally.

  AutoLSMusicControls este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentiPhone 5 vs HTC One – comparatia camerelor
Articolul următorinSiri iOS 6 – o tema interesanta pentru interfata Siri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.