LG a achizitionat WebOS

  WebOS, promitatorul sistem de operare pentru terminale mobile dezvoltat de catre Palm si achizitionat mai apoi de catre HP, a fost achizitionat acum de catre cei de la LG. Cei de la LG au achizitionat WebOS de la HP, insa nu va asteptati sa vedeti sistemul de operare utilizat in smartphone-uri, deoarece LG intentioneaza sa il implementeze in viitoarele sale televizoare. Da, folosind codul sursa al WebOS, si toate informatiile de pe website-urile accesorii care fac parte din intelegere, cei de la LG intentioneaza sa schimbe complet experienta de utilizare a unui televizor.

It creates a new path for LG to offer an intuitive user experience and Internet services across a range of consumer electronics devices.

  LG ar fi anuntat ca nu intentioneaza sa foloseasca WebOS pentru a dezvolta terminale mobile, divizia de terminale mobile WebOS din cadrul HP a fost oricum desfiintata, deci acest sistem de operare, odata maret, va fi refolosit. Ca sa fiu sincer, Apple trebuia sa implementeze iOS intr-un televizor, insa LG le-o ia inainte si va implementa WebOS in televizoare, si probabil alte dispozitive electronice, iar acesta este un mare pas spre revolutionarea televizoarelor, schimbarea interfatei reprezentand principala problema.

  Daca Apple va reusi sa produca un televizor, cred ca un LG TV cu interfata bazata pe WebOS ar fi principalul competitor.