TypeStatus iti afiseaza un status bar un indicator care te anunta cand o persoana incepe sa iti scrie un iMessage

  TypeStatus este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afla rapid daca o persoana incearca sa ne scrie un iMessage. Tweak-ul implementeaza in status bar-ul din iOS un indicator care va atentioneaza cand o persoana incepe sa scrie un iMessage, indicatorul ruland in baza informatiilor oferite de catre Apple pentru acest serviciu. In mod normal un indicator asemanator este afisat in aplicatia iMessage in momentul derularii unei conversatii, insa acum il puteti avea si in status bar.

Compatible with iOS 5 and 6. Ever wish you could tell when someone else is typing an iMessage to you from where ever you are? With TypeStatus, now you can. A “…” speech bubble will appear in your status bar when somebody is typing, regardless of where you are in iOS.

  Din pacate dupa afisarea acelui indicator va trebui sa cautati prin contactele aplicatiei iMessage pentru a vedea cine va scrie mesajul, dar macar acum aveti un sistem de alerta. TypeStatus este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII

  1. Salut zaone scz de off dar nu mai merge apostore d cateva ore bune..cand iau o aplicatie bag parola zice unknown error..dau anulare sau reincercati dar la fel am schimbat parola dar tot nu vrea..stie cineva, ? E problema generala,?..