Prima Pagina Mobile World Congress 2013 Indigo – un nou asistent personal extrem de interesant (Video)

Indigo – un nou asistent personal extrem de interesant (Video)

[youtube]http://youtu.be/PHLzvxJCo-g[/youtube]

  La Mobile World Congress 2013 si-a facut aparitia Indigo, proiectul unui asistent personal care ar trebui sa ii faca pe multi sa uite ca nu au Siri instalat. In clipurile video din acest articol aveti prezentat asistentul si observati ca, in mare, functioneaza la fel precum Siri, cel putin pe partea de recunoastere a cuvintelor rostite de catre tot. La fel ca si Siri, asistentul are nevoie de cateva servere pentru a interpreta tot ceea ce spun utilizatorii si este capabil sa faca acest lucru in diverse dialecte, recunoscand chiar si expresii curente.

[youtube]http://youtu.be/cY1vVk3mg_Q[/youtube]

  Indigo este dezvoltat avand in vedere principalele platforme pentru terminale mobile, inclusiv iOS, si desi deocamdata nu poate face acest lucru foarte bine, el va putea rula inclusiv comenzi vocale, controland diverse functii ale sistemelor de operare. Indigo va putea controla chiar si dispozitive terte, precum televizoarele, insa dezvoltarea sa depinde de primirea de care va avea parte si probabil de fondurile de care dispune compania care l-a gandit si il va aduce pe piata. Felul in care utilizati Indigo este salvat intr-un profil special care tine minte toate setarile facute de voi, iar Indigo poate fi utilizat, prin intermediul unei interfate web, inclusiv pe PC-uri.

  Indigo va ajunge pana la sfarsitul anului pe principalele platforme mobile, inclusiv pe iOS.

 • valeriu9

  nu ne zici si noua nimic de premiile GSMA ?

 • Nu-i nimic de zis, nici nu stiam ca exista asa ceva :))) MWC-ul e de departe prea putin important, in comparatie cu CES 2013.

 • Mihai B.

  @zaone – No offense , dar stiu de ce ti se pare prea putin important… :))

 • De ce?

 • Mihai B.

  Chiar nu stii care a fost telefonul anului ales de ei ?:)

 • Mihai B.

  Samsung a scos Note 8.0 , un Galaxy S3 oversized. Nexus 7 a castigat tableta anului (WTF?). Si Galaxy S3 telefonul anului…

 • Lucian

  Nexus7 mi se pare esuata. Am achiziționat una de pe un site, nu are rost sa le fac (anti)reclama pentru ca nu cred ca vina principala le aparține. După câteva ore de funcționare am observat ca se bloca, se testarea singura si, logic, am cerut schimbarea ei. A doua, după 2 zile, a cedat difuzorul, se auzea aiurea, distorsionat. Am cerut banii înapoi. Asta a fost experiența mea cu Necus7.

 • Lucian

  Nexus7 mi se pare esuata. Am achiziționat una de pe un site, nu are rost sa le fac (anti)reclama pentru ca nu cred ca vina principala le aparține. După câteva ore de funcționare am observat ca se bloca, se testarea singura si, logic, am cerut schimbarea ei. A doua, după 2 zile, a cedat difuzorul, se auzea aiurea, distorsionat. Am cerut banii înapoi. Asta a fost experiența mea cu Nexus 7

 • Mihai B.

  @Lucian – Nu doar a ta a fost neplacuta …