Tweetbot pentru iOS demasca pe Twitter utilizatorii care pirateaza aplicatia

  Tweetbot este probabil una dintre cele mai bune aplicatii prin intermediul careia va puteti administra contul de pe reteaua de socializare Twitter, iar la nivel global sute de mii sau poate chiar milioane de oameni o utilizeaza. Din pacate nu toti cei care o folosesc au si platit pentru ea, iar utilizatorii aplicatiei au gandit o metoda ingenioasa prin care sa demaste persoanele care folosesc o versiune piratata. Metoda dezvoltatorului este interesanta, si cred ca ar trebui aplicata de altii in aceeasi maniera, aplicatia publicand pe Twitter un tweet in care anunta ca utilizatorul a piratat-o.

  O simpla cautare dupa cateva cuvinte denota faptul ca extrem de multe persoane au piratat aplicatia si problema este foarte mare. Twitter le cere dezvoltatorilor sa plateasca sume mari de bani daca foarte multi utilizatori le folosesc aplicatiile, iar din aceasta cauza pretul aplicatiilor Tweetbot a crescut acum cateva luni. Cei care nu au cumparat aplicatia primesc un token gratuit pentru Twitter, acele token-uri sunt foarte scumpe si din pacate acest gen de practici pot “omora” o aplicatie.

  Desi multora nu le va pasa de mesajele publicate de aplicatie, orice munca a dezvoltatorilor trebuie rasplatita.


Pretul initial:
Nume:
Tweetbot for Twitter (iPad edition)

2.69

s





Developer: Tapbots
 iPad Only
Categoria: Social Networking


Descriere: Tweetbot is a full-featured iPad Twitter client with a lot of personality. Whether its the meticulously-crafted interface, sounds & animation, or features like multiple timelines & smart gestures, theres a lot to love about Tweetbot.

Tweetbot for the iP…


Dimensiunea aplicatiei este: 33.7 Mb



Pretul initial:
Numele:
Tweetbot for Twitter (iPhone & iPod touch)

2.69

s





Developer: Tapbots
Categoria: Social Networking


Descriere: Tweetbot is a full-featured iPhone (and iPod touch) Twitter client with a lot of personality. Whether its the meticulously-crafted interface, sounds & animation, or features like multiple timelines & smart…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.1 Mb


Pretul initial:
Nume:
Tweetbot for Twitter

17.99

s





Developer: Tapbots
Categoria: Social Networking


Descriere: Tweetbot is a full-featured Mac OS X Twitter client with a lot of personality. Whether its the meticulously-crafted interface, sounds & animation, or features like multiple timelines & column views, theres a lot to love about Tweetbot.

Brief Highlights:


Dimensiunea aplicatiei este: 4.6 Mb