Prima Pagina accesorii Duracell Powermat iti permite sa incarci iPhone-ul prin inductie (Video)

Duracell Powermat iti permite sa incarci iPhone-ul prin inductie (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kr4OQEkRI18[/youtube]

  Acum un an de zile va spuneam ca Duracell pregateste un produs numit Powermat, el urmand a ne permite sa incarcam iPhone-urile prin inductie folosind o carcasa speciala. La Mobile World Congress 2013 compania si-a prezentat produsul audientei, iar in clipul video de mai sus aveti o prezentare oficiala a sa. Practic atasati iPhone-ului o carcasa in care este implementata tehnologia incarcarii prin inductie, cumparati un dispozitiv special care il conectati la o sursa de curent, iar cand plasati iPhone-ul, cu acea carcasa, pe Powermat, iPhone-ul se va incarca fara fir.

  Ideea nu este noua si cu siguranta va fi imbunatatita in viitor, insa intre timp altceva mai bun nu exista pe piata si ideea de incarcare fara fir se rezuma la a plasa terminalele pe o suprafata plana prin care este transmisa energia. Pe website-ul celor de la Duracell puteti achizitiona diversele componente ale sistemului, iar Powermat-ul are un pret de pornire de doar 35$.

[youtube]http://youtu.be/NLXc1bnOuOw[/youtube]

 • LuciT

  35 $ , dar nu treb cumparata si carcasa? Si aia alti bani. :))

 • Claudiu

  Si cam cat astepti sa se incarce full? Ca prin inductie nu poti incarca o baterie prea repede…

 • gigic

  Salut,

  Am astfel de device si este ok. In pachet este carcasa, baza de incarcare si alim. la 220v. Incarcarea este rapida.

 • ademar

  Mai bine mophie juice pack helium™ …

 • Fabby

  Nu are pt iphone 5

 • Emy

  toate astea pentru un consum mai mare de curent si din lenea de a baga cablul in telefon . Daca se poate inventa o casca de vise, sa ma bagati in coma indusa si niste perfuzii ar fi perfect (Matrix) Viitorul suna bine :))