23 de milioane de iDevice-uri folosesc Cydia, 14 milioane au iOS 6 instalat

  A trecut o luna de la lansarea solutiei de jailbreak evasi0n, iar astazi Pod2G ne-a anuntat ca 23 de milioane de iDevice-uri au instalat Cydia si o folosesc in mod regulat, 14 milioane dintre ele avand iOS 6 instalat si jailbreak, probabil, facut cu evasi0n. In momentul de fata se pare ca evasi0n este cea mai populara solutie de jailbreak pentru iDevice-uri, insa ea nu a ajutat extrem de mult la cresterea numarului de persoane care folosesc Cydia, si spun asta pentru ca in momentul de fata mai putin de 10% dintre iDevice-uri au jailbreak.

  evasi0n a fost deja blocata de catre Apple si numarul celor care au jailbreak se va reduce semnificativ pana la lansarea iOS 7, insa in momentul de fata el este mai popular ca oricand.

13 COMENTARII

  1. vreo modalitate de unlock pt Ios 6.1.2 Iphone 5 (exista vreun gevey care sa fie compatibil) ? Este codat orange si as dori sa il folosesc pe Vodafone. Multumesc anticipat

  2. Vede-ti si mai spun uni ca nu vor jalibreak stai asa ca vor fi si mai multi. Sincer fara jalibreak telefonul era de tot rasul azi am primit un samsung galaxy s3 de la vodafone dar e impecabil nu se compara cu un iphone normal fara jalibreak. Noroc cu jalibreak asfel nu aveam de ce sa-l tin.

  3. Parca prea multe articole despre Cydia si tweakuri. Foarte rar referinte despre aplicatii cu adevarat bune din appstore. Probabil nu prea exista, iar Cydia e mult mai interesanta?! Nu iau in calcul listele de aplicatii mai mult sau mai putin gratuite care apar in fiecare zi, ci articolele cu adresa clara

  4. @Virgilll, eu am un iPhone 5 codat O2 UK ios 6.1.2 si il folosesc foarte bine cu un gevey GOGUO pe Cosmote. E vreo 60 de lei pe mercador.

  5. Tommy DOAR un telefon gasesti la 10€ si nu trebuie sa dai sute de euro pe el.
    Adevaru e ca fara jb este destul de trist un idevice dar lafel de adevarat este ca nici stabilitatea lui fata de un android nu mai e deloc vizibila.
    Eu prefer sa fie putin mai instabil dar sa pot face ce vreau eu cu el si nu ce vor cei de la apple , pentru ca din cauza asta am platit sute bune de euro pentru idevice-urile mele.

  6. off: are cineva cunostinta despre pierderea subita a contactelor pe iphone? am doi prieteni care au patit-o la 1 sapt. distanta, ma gandesc la un virus ceva!!

  7. Deci peste 90% din IPhone-uri nu au jailbrake!!! Asta înseamnă ca zeci de milioane e de useri sunt prosti,nu folosesc Iphonu-ul la adevarata lui valoare,cu restricții ale iOS-ului,bla bla bla,si ce motive mai vad aici in favoarea jailbrake-ului??? Cifrele spun totul! Nu neg ca 23 milioane e un număr mare,dar parca 180 de milioane e ai mai mare,sau ma insel?

  8. E ca si cum ai spune ca daca 90% dintre posesorii de masini nu-si modifica masina sunt prosti si ca modificarile nu sunt bune. Nu oricine isi bate capul cu jailbreak-ul, mai ales cand Apple ii ameninta cu anularea garantiei. E o alegere libera pe care o face fiecare si 23 de milioane este o cifra enorma, ENORMA.