Prima Pagina Cydia 18 milioane de iDevice-uri au fost jailbroken folosind evasi0n

18 milioane de iDevice-uri au fost jailbroken folosind evasi0n

  Acum cateva saptamani v-am spus ca evasi0n a fost utilizat de 14 milioane de iDevice-uri care au instalat iOS 6 si au accesat Cydia dupa ce au facut jailbreak cu ajutorul acestui software. iOS 6.1.3 a fost lansat ieri si blocheaza posibilitatea de a mai face jailbreak cu ajutorul evasi0n, insa chiar si asa, 18 milioane de iDevice-uri au folosit evasi0n si au accesat Cydia dupa jailbreak, insa numarul acestora urmeaza sa scada in viitorul apropiat.

In the six weeks since evasi0n was released, however, close to 18 million devices have already been jailbroken, according to data from Jay Freeman, the administrator of the Cydia app store for jailbroken devices. He says he’s counted 18.2 million unique devices running iOS 6 visiting Cydia, including 13.8 million iPhones, 3.4 million iPads, and 1.1 million iPod Touches. Those numbers vastly exceed previous jailbreaks such as Jailbreakme 3, a popular hacking tool for iOS released in the summer of 2011 that was used on around 2 million devices, according to a count at the time by creator Nicholas Allegra.

  Facand o comparatie cu jailbreakme.com 3.0, cea mai populara solutie de jailbreak pana la evasi0n, atunci comex a reusit sa convinga 2 milioane de posesori de iDevice-uri sa faca jailbreak, cifra de acum fiind de 9 ori mai mare. La final va spun ca 13.8 milioane de iPhone-uri, 3.4 milioane de tablete iPad si 1.1 milioane de iPod Touch-uri au folosit evasi0n pentru a face jailbreak, urmatoarea solutie de jailbreak putand depasi aceste cifre.

 • enigma

  Sunt curios cate au ramas .. Eu unul am renuntat.. A fost ok si cu jailbreak si fara acum pe 6.13.. Cu jailbreak aveam o autonomie mai mare

 • Enigma: de curiozitate ce ti-a adus nou pe ip acest ios 6.1.3???

 • ACH

  Singurul motiv intemeiat pt care aveam jailbreak pe iPad 2 3G era MiWi din Cydia.Am facut update 6.1.3, la revedere jail, nu mai incerc nici un restore si intreb: am alta solutie din Apl Store cu un alt program sa pot face hotspot cu iPad 2?

 • enigma

  @claudiu nimic.. Vad ca nu are lag uri, merge uns putin mai rapid decat cu evasi0n

 • Je

  Care ar fi ultima varianta de ios la care se poate face downgrade?

 • enigma

  @je a preciza zaone intr un articol cauta si vei gasi raspunsul

 • Je

  Poi sunt cateva mii de articole …

 • Nu poti face downgrade daca ai terminal mai nou de iPad 2.

 • Radu

  Cu ce imi poate afecta telefonul ?