Prima Pagina Apple Apple elimina limita privind achizitiile de tablete iPad Mini

Apple elimina limita privind achizitiile de tablete iPad Mini

  Fiecare produs nou lansat de catre Apple pe piata este greu de achizitionat, asa ca managerii din Cupertino au decis sa impuna o limita de achizitie pentru fiecare persoana, doar doua iPhone-uri sau tablete iPad noi putand fi achizitionate cu o carte de credit. Aceasta limita este pastrata timp de cateva luni dupa lansarea unui produs nou, apoi Apple o ridica, iar acum a venit timpul tabletei iPad Mini sa poata fi achizitionata fara restrictii. Recent Apple a decis sa permita utilizatorilor sa achizitioneze oricate tablete iPad doresc, insa o comanda plasata pe website-ul companiei nu poate contine mai mult de 999 de unitati.

  Decizia celor de la Apple denota faptul ca in interiorul lantului sau de distributie exista destule unitati pentru a acoperi cererea oriunde pe glob, dar si ca produsul nu mai inregistreaza vanzari extrem de mari.

 • LucianS

  Oare cand vom ajunge si noi sa putem cumpara on-line produse apple direct de la ei fara alti intermediari?

 • Alin Cristian

  E foame de bani !

 • Robert

  Poate 2050

 • Vlad

  Ar fi frumos la cumparam produse direct de la Apple.Asa ar veni un iPad mini la pretul de 1160 de lei in loc de 1650 de lei.Totusi e o diferenta de 500 de lei.De banii aceea poti sa-ti cumperi accesori,mancare,haine etc.Dar iPhone-urile se pot achizitiona direct de la Apple?Cred ca doar prin intermediul operatorilor cu abonament poti achizitiona un iPhone.Sau ma insel?

 • irsp

  Vlad, iPad mini la acel pret e o iluzie avand in vedere ca pretul e de € 329 intr-un Apple Store din tarile europene, ar fi o diferenta mica fata de preturile actuale de la noi.

  Sa zicem prin absurd ca ar fi cum zici tu, mai bine ai folosi acea diferenta de bani pentru lectii private de limba romana, ti-ar prinde bine.

 • Hybrid

  @Vlad Chiar daca ar deschide in romania apple store tot pe la preturile de acuma s-ar invarte din cauza TVA-ului.In alte tari europene care au Apple store-uri e cam aceelasi lucru